Life

Cine este și cu ce se ocupă soțul Deliei. Răzvan Munteanu are afaceri de succes

17.03.2021 | 22:08
Cine este si cu ce se ocupa sotul Deliei Razvan Munteanu are afaceri de succes
Cine este și cu ce se ocupă soțul Deliei. Răzvan Munteanu are afaceri de succes. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Răzvan Munteanu, soțul celebrei cântărețe Delia, are numeroase afaceri de succes chiar și în plină pandemie de coronavirus. Omul de afaceri deține două localuri în Capitală, iar de curând a pornit un business în domeniul imobiliar. 

Afaceristul este inclusiv managerul frumoasei blondine și se ocupă de tot ce înseamnă piesele și concertele artistei. Bărbatul are un simț apare când vine vorba de businees-uri și urmărește de fiecare dată să fie printre cei mai buni în domeniile sale de activitate.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Răzvan Munteanu muncește foarte mult pentru proiectele sale, soțul Deliei ajungând să strângă o avere impresionantă. Cei doi sunt milionari în euro asta pentru că muncesc pe brânci pentru a-și face toate poftele în materie de vacanțe, haine sau orice altceva.

Cine este soțul artistei Delia. Cu ce se ocupă Răzvan Munteanu

„În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanța și numărul unu în top.

ADVERTISEMENT

Cum am cel mai bun produs de pe piață, mă refer aici la Delia, și fac totul cu pasiune și cu dedicare totală, se văd și rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi și am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez”, a declarat Răzvan Munteanu într-un podcast oferit lui George Buhnici.

Soțul Deliei e un afacerist desăvârșit, se bucură de două cluburi în Centrul Vechi și este partener într-o companie de construcții. Mai mult decât atât, sora sa, Monica Munteanu, și jurata de la iUmor au pornit recent propria afacere, o casă de producție.

ADVERTISEMENT

Răzvan Munteanu face bani frumoși și investește enorm în proiecte rezidențiale, motiv pentru care în urmă cu câteva luni a semnat un contract avantajos pentru achiziționarea unui penthouse de lux, într-o zonă rezidențială din București.

Locuința din nordul Capitalei valorează circa 1,4 milioane de euro și se întinde pe două etaje. În plus, apartamentul are o terasă impresionantă, în timp ce priveliștea este una care îți taie răsuflarea, un lac și multă verdeață fiind la vederea lor.

ADVERTISEMENT

„Am urmat toate treptele. Îmi place această afacere. O să avem niște proiecte care duc dincolo de rezidențial, o să apară o divizie premium. Eu am o teorie: în România, oamenii cu bani sunt cei mai defavorizați dacă urmărim ce așteptări au ei și stilul lor de viață.

Oamenii normali au foarte multe facilități. Clienții au venit la One United pentru că ce s-a promis aia s-a întâmplat plecând de la nivelul de calitate până la termenele de execuție”, a mai apus Răzvan Munteanu.

ADVERTISEMENT