Life

Cine este și cu ce se ocupă soțul lui Carmen Grebenișan, ”faimoasa” de la Survivor România. Cei doi s-au căsătorit în 2021

Cine este și cu ce se ocupă soțul lui Carmen Grebenișan de la Survivor România 2023. ”Faimoasa” s-a căsătorit cu el în 2021.
27.03.2023 | 12:10
Cine este si cu ce se ocupa sotul lui Carmen Grebenisan faimoasa de la Survivor Romania Cei doi sau casatorit in 2021
Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din țară. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan, ”faimoasa” de la Survivor România, are o altă viață dincolo de competiția din Republica Dominicană. Din România îi urmăresc parcursul atât familia, rudele, prietenii, cât și soțul ei. Cine este și cu ce se ocupă?

Cine este soțul lui Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan formează un cuplu cu Alex Militaru. Cei doi pare că se iubesc foarte mult, așa cum reiese din postările de pe rețelele de socializare. În 2021 s-au căsătorit și formează în continuare o căsnicie solidă. În concursul de peste Ocean, influencerița are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului.

ADVERTISEMENT

Alex Militaru nu face parte din lumea digitală, ci are un domeniu total diferit față de cel al lui Carmen Grebenișan. Este farmacist, locuiește în Capitală, aici unde are, de fapt, locuința cu soția lui. Alex Militaru a urmat cursurile Universități de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București.

Cum se înțelege Carmen Grebenișan cu soțul ei

Carmen Grebenișan a recunoscut la un moment dat că în căsnicia sa cu Alex Militaru mai sunt și tensiuni. Acestea ar fi provocate de ea, deoarece este o persoană geloasă, căreia îi place să dețină controlul. Însă, realizează că aceste două aspecte nu-i aduc fericirea în mariaj și face eforturi să renunțe la ele.

ADVERTISEMENT

”Sunt o persoană dominantă. Probabil, arăt așa cuminte, dar sunt destul de rea. Poate rea e prea mult zis, dar sunt o persoană căreia îi place să controleze absolut tot. Nu sunt geloasă, dar îmi place să știu tot ce se întâmplă.

Și chiar dacă sunt geloasă, nu îmi place să arăt că sunt geloasă, pentru că mi se pare că mă face să par slabă și nu-mi arăt niciodată gelozia, chiar dacă sunt. Poate o vede doar peretele și dau cu ceva”, sunt cuvintele creatoarei de conținut, din cadrul unui interviu pentru Antena Stars, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan participă în acest an la Survivor România 2023. Se află în echipa ”faimoșilor” și este o concurentă care aduce puncte pe traseu. Nu este pentru prima oară când creatoarea de conținut participă la o competiție.

În trecut, influencerița a luat parte la Asia Express sau Dancing on Ice. Notorietatea a căpătat-o în adevăratul sens al cuvântului după ce a fost la Asia Express, alături de cea mai bună prietenă a sa, Alina Ceușan. Ambele au fost concurente puternice în emisiune.

ADVERTISEMENT

La Survivor România 2023, Carmen Grebenișan duce o adevărată luptă. Pe lângă probele de pe traseu, nu unele ușoare de altfel, a mai avut parte și de certuri destul de aprige cu DOC, participant eliminat între timp din emisiunea TV.

ADVERTISEMENT