News

Cine este și cu ce se ocupă Stila Sarafu, iubitul Vicăi Blochina. FOTO

02.04.2019 | 13:51

Blonda Vica Blochina și-a oficializat relația cu iubitul ei Stila Sarafu, un tânăr din Constanța despre care presa locală a tot scris că ar avea ceva probleme cu legea și cu jcurile de noroc. Ea are 43 de ani, el 35 și se iubesc de cîteva luni bune.

Stila Sarafu, iubitul Vicăi Blochina, un personaj controversat

Stila Sarafu are afaceri în domeniul imobilialelor, dar despre el s-a scris și că este un apropiat al unor temute clanuri interlope din Constanța și că, în repetare rânduri, a pierdut sume fabuloase la barbut și la alte jocuri de noroc.

Tânărul de 35 de ani ar fi făcut bani din vânzarea de terenuri și este destul de cunoscut pe Facebook, foarte multe tinere atragătoare dorind să se împrietenească și să discute cu el. Cea care l-a cucerit este, însă, Vica Blochina, fosta iubită a antrenorului Victor Pițurcă.

 Stila Sarafu,, iubitul Vicăi Blochina
Stila Sarafu,, iubitul Vicăi Blochina

Vica Blochina arată senzațional

Vica Blochina arată senzațional la cei 43 de ani ai săi. Are un trup de invidiat și, recent, și-a făcut ceva „îmbunătățiri”. Mai exact, și-a injectat 5 kilograme de grăsime în posterior, iar rezultatul operației a încântat-o. A postat o poză pe rețelele de socializare și cei mai mulți fani au fost extaziați.

De-a lungul timpului, blonda a mai recurs la operații estetice. Și-a operat nasul, sânii și și-a injectat botox și acid hialuronic pentru a scăpa de riduri și a arăta mai tânără. Ea și Victor Pițurcă au avut o relație de lungă durată, iar fiul lor, Edan, a împlinit 11 ani.

„Edan crește, am fost acum în vacanță, în Cipru, am stat două săptămâni. El joacă fotbal. Și a fost foarte frumos. Eu cred că orice lucru pe care îl faci în viață trebuie să ți-l asumi. Și poate la un moment dat nu ar fi trebuit să fac anumite lucruri în viața mea. Și poate, nu neapărat scandalul, dar ce a fost – judecata, povestea aceea cu Edan, până la urmă a fost binevenită. Că poate altfel nu rezolvam această problemă niciodată. Edan atunci, pe vremea aia, a fost foarte mic”, a povestit blonda, potrivit cancan.ro.