Life
notix pixel id

Cine este și cum arată cel mai scund culturist din lume. A intrat în Cartea Recordurilor

Pratik Vitthal Mohite este cel mai scund culturist din lume, iar de curând a intrat în Cartea Recordurilor.
20.10.2021 | 12:21
Cine este și cum arată cel mai scund culturist din lume. A intrat în Cartea Recordurilor
Cine este și cum arată cel mai scund culturist din lume. A intrat în Cartea Recordurilor. Sursă foto: Guinness World Records
ADVERTISEMENT

Indianul Pratik Vitthal Mohite are doar 102 centimetri înălțime. Atunci când s-a născut doctorii au spus că acesta nu va putea să se miște sau să meargă niciodată, pentru că avea mâinile și picioarele extrem de mici.

Indianul le-a dovedit însă tuturor că dacă ai voință poți realiza aproape orice. S-a apucat de sport în 2012 sub îndrumarea unchiului său.

Pratik Vitthal Mohite a participat până acum la peste 40 de competiții și a intrat în Cartea Recordurilor.

ADVERTISEMENT

Cine este și cum arată cel mai scund culturist din lume

În urmă cu 24 de ani nimeni nu bănuia că Pratik Vitthal Mohite ar putea să fie inclus în Cartea Recordurilor. La naștere, doctorii i-au anunțat pe părinții indianului că acesta nu se va putea mișca și nu va putea să meargă niciodată pentru că avea mâinile și picioarele foarte scurte.

Băiatul s-a ambiționat și le-a arătat tuturor ce înseamnă să ai voință și să crezi în propriile forțe. În anul 2012, acesta s-a apucat de sport. A făcut fiecare pas sub îndrumarea unchiului său care este culturist. A început să tragă de fiare și să respecte un program foarte strict la fel ca orice sportiv. Acesta aleargă și merge la sală două ore pe zi. Face și cardio de două ori pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Prietenii l-au luat la început peste picior, pentru că nimeni nu s-a gândit că eforturile sale vor avea vreun rezultat.

“Nu ai cum să reușești”, îi spuneau prietenii.

Eforturile indianului au fost însă răsplătite.

Mohite a intrat în Cartea Recordurilor

În prezent, Pratik Vitthal Mohite măsoară 102 centimetri înălțime și este cel mai scund culturist din lume. Visul său a fost mereu să intre în Cartea Recordurilor, iar acum acesta i s-a realizat. Se va afla în ediția din 2022 a Guinness World Records.

ADVERTISEMENT

Pratik Vitthal Mohite a avut curajul să participe prima dată la o competiție în anul 2016. De atunci s-a prezentat la peste 40 de concursuri, iar indianul spune că nu are de gând să se oprească.

“A fost cel mai mare vis al meu și ajung în Cartea Recordurilor și să primesc acest titlu. Sunt foarte fericit și în acest moment acest titlu este cea mai mare realizare a mea. Este un pas foarte important pentru mine”, a declarat Pratik Vitthal Mohite.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri