Cine este şi cum arată Ciprian, fratele lui Dorian Popa. Bărbatul nu locuieşte în România

Stefania Bacanu   
în Stiri mondene
10/06/2020, 22:34
Cine este şi cum arată Ciprian, fratele lui Dorian Popa. Bărbatul nu locuieşte în România

Dorian Popa are un frate mai mare de care nu foarte multă lume știe. Îl cheamă Ciprian și trăiește în Germania. Artistul a anunțat recent că va deveni unchi și va avea un nepoțel.

Cum arată fratele lui Dorian Popa

Zilele trecute, Dorian Popa l-a prezentat pe fratele său mai mare, Ciprian, stabilit de mulți ani în Germania. După ce a anunțat că va deveni unchi, artistul a spus povestea trustă a familiei, despre care nu multă lume știe.

Aveam 15-16 ani, iar lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei. Separarea a avut loc, dar nu și divorțul. Ei au mai trăit așa, separați, pentru că noi eram mititei. Ne-am dat seama că povestea nu mai continuă.

Divorţul a venit până la urmă. Eu și fratele meu încercam să fim alături de ambii părinți. Tatăl meu a încercat la un moment dat să-mi interzică mie și fratelui meu să mai vorbim cu mama.

Și a spus niște lucruri pe care eu consider că nu trebuia să le spună, a dezvăluit Dorian într-un vlog.

Dorian Popa, Ciprian Popa
Cine este şi cum arată Ciprian, fratele lui Dorian Popa sursă foto: spynews.ro

 

„Am doi băieţi. N-aş spune că i-am crescut chiar singură, m-au ajutat bunicii. Au fost nişte situaţii în familia noastră. De prin 2006 noi am rămas doar noi trei.

Am fost şi mamă şi tată şi mi-a plăcut acest rol. Tatăl lui ne-a părăsit, am suferit, dar pentru că sunt o luptătoare, marele meu noroc a fost sprijinul lui Dorian şi al lui Ciprian.

A fost un moment în care tatăl lui a încercat să îi împartă. Asta nu i-a iertat niciodată Dorian. Mai târziu, în 2012, am trecut prin momente dificile, chiar şi financiare. Tatăl lor a realizat abia în 2012 cât de mult rău a făcut.

Îmi cerea mie să îi pun în legătură cu ei şi i-am spus că îmi pare rău, dar sunt bărbaţi maturi acum”, a declarat mama lui Dorian Popa.

 

Închide ×