Life

Cine este și cum arată iubita lui Lino Golden. Cu ce se ocupă Andra Ghinea – Foto

07.08.2020 | 16:21
Cine este si cum arata iubita lui Lino Golden Cu ce se ocupa Andra Ghinea  Foto
ADVERTISEMENT

Multă lume e curioasă cine este iubita lui Lino Golden, unul dintre cei mai apreciați artiști din noul val al muzicii românești.

Iubita lui Lino Golden, Andra Ghinea, este de o frumusețe rară

Cântărețul este cuplat cu o fată pe care o cheamă Andra Ghinea, iar meseria ei este una de mare căutare. Partenera celui care a creat hit-ul „Panamera” este designer vestimentar și visează la o carieră strălucită în lumea modei.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Lino este o tânără creatoare de haine tinerești, fresh, și s-a lansat deja în domeniul modei.

Cântărețul s-a sfiit la început să se afișeze cu Andra, însă în ultima vreme au făcut amândoi pasul de a-și asuma relația, mai ales că nu au niciun motiv să se ascundă.

ADVERTISEMENT

Tânăra creatoare de modă are parte de succes pe Instagram

Iubita lui Golden stă la fel de bine ca artistul la capitolul faimă pe rețelele de socializare. Pe Instagram are aproape 200.000 de urmăritori, iar acesta e un început numai bun pentru sectorul în care vrea să facă o frumoasă carieră.

La imaginile pe care fata, care se descrie pe Insta drept „Young designer” strânge aproape zi de zi zeci de mii de like-uri, iar de curând a postat o fotografie în costum de baie care i-a băgat pe toți în boală.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Lino Golden are un succes colosal în muzică, mai ales cu ultimul său hit, „Dau moda”, lansat împreună cu Jador.

Melodia pe care a realizat-o alături de celebrul manelist a strâns din luna martie până acum, adică în cinci luni, aproape 60 de milioane de vizualizări și a devenit una din cele mai ascultate piese muzicale ale anului 2020, greu încercat pentru industrie din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Clipul lui Lino Golden și Jador a strâns și peste 630.000 de like-uri pe rețeaua video Youtube, dar și 42.000 de dislike-uri.

iubita lui lino golden
Iubita lui Lino Golden, Andra Ghinea, este creatoare de haine. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT
Tags: