News

Cine este și cum arată iubita lui Radu Mazăre. Se afla alături de el în Madagascar când a fost prins

09.05.2019 | 12:35
Iubita lui Radu Mazare se afla cu el in Madagascar, cand a fost arestat

Interpolul a intervenit în relația pe care Radu Mazăre o avea cu iubita lui, Roxana Mihalache, departe de țară, în însoritul Madagascar, unde cei doi aveau și o afacere foarte profitabilă! Acum, Radu Mazăre fostul primar al Constanței, a fost reținut în baza unui mandat de arestare emis pe numele său, după ce a fost condamnat a 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale a mai multor terenuri de la malul mării.

Iubita lui Radu Mazare conduce complexul turistic deschis de fostul edil în Madagascar

Edilul a fugit de mai bine de un an în Madagascar, unde a cerut azil politic. Mazăre și-a făcut repede un complex turistic pe care l-a condus împreună cu iubita lui. Roxana Mihalache, care este iubita oficială a fostului edil de peste 18 ani, în ciuda infidelităţilor constante ale acestuia, a cucerit iremediabil turiștii care le-au călcat pragul în Madagascar.

Partenera lui Mazăre a făcut sacrificii pentru a fi alături de marea sa iubire. A abandonat o carieră de model și o afacere în România, pentru a avea grijă de resortul lui Mazăre din Madagascar. Aceasta este blondă, înaltă și frumoasă și are un zâmbet larg de care s-a îndrăgostit Radu Mazăre.

Iubita lui Radu Mazare
Roxana, iubita lui Radu Mazare, ii este alaturi fostului edil al Constantei de 18 ani

Roxana, tristă când Radu are probleme cu justiția

Chiar dacă Radu Mazăre apărea cu fel de fel de domnișoare la braț, când a avut probleme cu legea, Roxana era cea care îl căuta în arest. „Nu i-am adus nici nisip, nici scoici. Nu i-am adus decât fructe, legume, mâncare și atâta tot, cărți de citit (..) Starea lui este bună, așteaptă să facă contestație”, spunea Roxana în 2015, când il vizita pe acesta în arest.

Roxana Mihalache se vede însă nevoită să retrăiască coșmarul prin care a trecut în anul 2015, când se declara foarte tristă. „Fiecare zi e tristă fără Radu Mazăre. Normal că îmi e dor de el, dar l-am văzut ieri un pic la proces. Psihic vorbind, e ok. Stă foarte bine. Nu are nicio problemă”, spune Roxana la momentul respectiv. Actualul coșmar s-ar putea prelungi, ținând cont că Radu Mazăre are de ispășit o pedeapsă de 9 ani de închisoare.

Fostul primar al Constanţei este cel care a primit cea mai mare condamnare în dosarul retrocedării plajelor. Pe numele lui Radu Mazăre există un mandat de arestare preventivă emis în ianuarie 2018 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind dat în urmărire internaţională la data de 11.01.2018. Mazăre a fugit în Madagascar în decembrie 2017, de unde a trimis o scrisoare publică în care spunea că nu are încredere în Justiţia din țara noastră.