Life

Cine este și cum arată iubitul Iulianei Pepene de la America Express 2024. Cei doi se înțeleg de minune

Cine este iubitul Iulianei Pepene de la America Express 2024? Vedeta îl va lăsa acasă pe noul ei partener de viață când pleacă pe Drumul Soarelui.
23.05.2023 | 07:53
Cine este si cum arata iubitul Iulianei Pepene de la America Express 2024 Cei doi se inteleg de minune
Cine este iubitul Iulianei Pepene de la America Express 2024. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmările pentru America Express 2024 se pregătesc să înceapă. Iar Iuliana Pepene este una dintre concurentele care a spus ”da” provocării de la Antena 1. Aceasta nu va merge singură pe Drumul Aurului, ci alături de prietena sa, Sonia Simionov.

Iuliana Pepene de la America Express 2024 a avut o relație cu chef Dragoș Bercea

Iuliana Pepene și Sonia Simionov se cunosc de ani buni. Chiar cea din urmă vorbea despre relația lor de prietenie și se arăta încrezătoarele în șansele de reușită pe care le au la America Express 2024.

ADVERTISEMENT

Dincolo de relațiile de prietenie, mulți se întreabă cine este iubitul Iulianei Pepene. Trebuie menționat faptul că anul trecut, vedeta a încheiat o relație de aproape trei ani de zile. Iuliana Pepene a format un cuplu cu chef Dragoș Bercea.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste din anul 2019, însă aveau să se despartă. Deși le stătea bine împreună, iar mulți se gândeau că vor ajunge și în fața altarului, iată că finalul poveștii avea să fie cu totul altul.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește motivul despărțirii, concurenta de la America Express a fost extrem de discretă. Zvonurile spuneau că cei doi s-ar fi separat în condiții nu tocmai amicale. Chiar și așa, vedeta nu a vorbit niciodată despre acest lucru.

Cine este iubitul Iulianei Pepene

Totuși, postările sale de pe rețelele de socializare dădeau de înțeles câteva aspecte interesante. ”Nu toate relațiile duc la căsătorie, unele te vor ajuta să descoperi noi restaurante”, scria Iuliana Pepene în mediul online, la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Și totuși cine este iubitul Iulianei Pepe la momentul actual? După despărțirea de chef Dragoș Bercea, vedeta nu a stat singură prea mult. Drept urmare, de câteva luni, aceasta formează un cuplu cu Alex.

Nu este clar cu ce se ocupă iubitul Iulianei Pepene, cert este că cei doi se înțeleg de minune. Chiar luna trecută, cuplul a plecat într-o vacanță de vis în Maldive. Iar în imaginile postate de vedetă îi vedem pe cei doi în culmea fericirii.

ADVERTISEMENT
Alex, iubitul Iulianei Pepene de la America Express 2024. Sursă foto: Instagram
Alex, iubitul Iulianei Pepene de la America Express 2024. Sursă foto: Instagram

De asemenea, concurenta de la America Express 2024 postează constant numeroase imagini și videoclipuri pe internet. Acolo îl vedem și pe Alex, iubitul ei, semn că relația celor doi se arată a fi una destul de strânsă. Menționăm că anterior, aceasta a mai format un cuplu și cu alt artist celebru din România. 

ADVERTISEMENT