Life

Cine este și cum arată mama solistei Carmen Chindriș, din Taraful Rutenilor: „Plâng de câte ori pleacă de acasă”. Video

Carmen Chindriș a cunoscut celebritatea atunci când a devenit solista principală a Tarafului Rutenilor. Cum arată mama maramureșencei care a cucerit România cu talentul său?
02.12.2021 | 18:47
Cine este si cum arata mama solistei Carmen Chindris din Taraful Rutenilor Plang de cate ori pleaca de acasa Video
Carmen Chindriș și mama ei, acasă, în Maramureș. Sursa: YouTube
ADVERTISEMENT

Mama lui Carmen Chindriș, îndrăgita solistă din Maramureș, se mândrește cu fiica ei. A susținut-o încă din copilărie, când o însoțea la toate concursurile muzicale. Cu toate acestea, de fiecare dată când meseria o ține mult timp departe de casă, mama cântăreței suferă.

Carmen Chindriș și-a început cariera la o vârstă fragedă, dar a cunoscut succesul odată cu asocierea sa cu Taraful Rutenilor. Cu ocazia zilei de 1 decembrie, ea a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la Pro Tv, unde a prezentat-o, pentru prima dată, pe mama ei.

ADVERTISEMENT

Mama cântăreței plânge de fiecare dată când fiica ei pleacă de acasă

Femeia care i-a dat viață lui Carmen Chindriș a făcut dezvăluiri despre copilăria artistei. După spusele mamei ei, solista, cunoscută acum în toată țara, era un copil cuminte, dar mai ales, muncitor. Încă de la vârsta de șase ani, cântăreața a mers la concursuri muzicale și de talente.

Acum, mama lui Carmen Chindriș plânge de fiecare dată când fiica ei pleacă de acasă.

„Era foarte ascultătoare, cuminte. Și am intrat și eu în jocul ei, și-n mintea ei, și am umblat cu ea peste tot, la concursuri, de la șase ani. Mă bucur pentru ea, deși plâng de câte ori pleacă de acasă, dar plâng de bucurie.”, a spus femeia, astăzi, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Carmen Chindriș a mărturisit că, atunci când ajunge acasă, o găsește adesea pe mama ei ascultându-i melodiile. Pentru a-și alina dorul, cât timp lipsește, femeia adoarme ascultând muzica tinerei maramureșence.

„Când e plecată mai mult timp mă apucă dorul. Dorm cu capul pe pernă și cu telefonul în mână.”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT

Carmen Chindriș a debutat în copilărie

Solista Tarafului Rutenilor s-a născut în Sighetul Marmației și a început să cânte încă de la vârsta de șase ani. Melodiile sau au devenit cunoscute în întreaga țară, iar artista reușește chiar să cânte în mai multe limbi străine.

Frumoasa cântăreață și-a descoperit talentul la o vârstă fragedă, când s-a înscris într-un ansamblu de dansuri populare. La scurt timp după aceea, ea a devenit solista ansamblului.

ADVERTISEMENT

Întreaga familia a susținut-o în demersul său muzical. Carmen Chindriș a studiat la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secția Canto.

„M-am înscris într-un ansamblu de dansuri populare și după un an, cam așa, de probă, am vrut să fiu solist. Eram solist principal în ansamblu, era ceva foarte tare. Plecam prin țară la spectacole și mă simțeam așa, un pic, importantă.”, a declarat vedeta care l-a cucerit pe Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT