News

Cine este și cum arată Rebecca, fosta soție a lui Florian Walter FOTO

19.05.2019 | 23:46
Rebecca Walter, fosta soție a lui Florian Walter. Sursa foto.apropotv

Florian Walter, fostul acționar al cluburilor de fotbal Dinamo și Universitatea Cluj trece prin momente cumplite. Omul de afaceri a ajuns  la Spitalul de Urgență Floreasca din București, după ce  a suferit un atac vascular cerebral, în după-amiaza zilei de joi, 16 mai. În ciuda riscurilor uriașe, medicii l-au operat cu succes, iar starea sa este în momentul de față stabilă.

UPDATE: Florian Walter a murit duminică seara. Fostul acționar al lui Dinamo avea 56 de ani

Fosta soție nu a oferit nicio declarație

Deocamdată, nu există însă nicio reacție oficială în legătură cu starea de sănătate în care se află cunoscutul om de afaceri. Și Rebecca, fosta soție a lui Florian Walter, a evitat să comenteze pe marginea acestui subiect.

Cei doi au fost căsătoriți veme de 20 de ani, între 1996 și 2016, însă despărțirea nu s-a produs în cele mai bune condiții. Ba mai mult decât atât, Rebecca l-a acționat în instanță pe Walter, pe motiv că acesta luase decizia de a cesiona o bună parte din acțiunile Romprest, firma de salubrizare pe care o deține, către fiul său din prima căsătorie, Alexandru Cosmin. Fosta soție solicita la vremea respectivă anularea actelor de transfer, precum și achitarea unor daune morale.

Florian Walter a suferit un atac cerebral
Florian Walter a suferit un atac cerebral

Cine este fosta soție a lui Florian Walter

Rebecca, cea de-a doua soție a omului de afaceri Florian Walter este o prezență cunsocută în peisajul mediatic românesc. Pe lângă o carieră de succes în lumea afacerilor, Rebecca a cochetat și cu lumea televiziunii,  înainte de 2010 prezentând o cunoscută emisiune la postul Antena 2, devenit între timp Antena Stars.

Cel mai recent proiect al său datează din 2018, atunci când fosta soție a lui Florian Walter a prezentat emisiunea Discuții de oameni MARI, la Smart FM, post de radio condus de cunoscutul realizator Marius Tucă.

Sunt un om stresat – ca mulţi alţii, de altfel – pentru că mă agit să-mi iasă bine ce-mi propun, mă implic să rezolv uneori şi problemele altora, uitănd de ale mele. Sufăr cănd nu reuşesc să acord atenţia necesară familiei” , mărturisea Rebecca Walter, într-un interviu în care a vorbit deschis despre viața sa de dincolo de lumea showbiz-ului. Tot in acest interviu, Rebecca a mai dezvăluit că la capitolul “modă”, este o mare admiratoare a creatorilor Alexander McQueen şi John Galliano.