Life

Cine este și cum arată soția lui Mark Zuckerberg. Priscilla Chan are o profesie solicitantă

26.05.2020 | 14:38
Cine este și cum arată soția lui Mark Zuckerberg. Priscilla Chan are o profesie solicitantă
Soția lui Mark Zuckerberg este de profesie medic. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Soția lui Mark Zuckerberg nu apare des în public, iar pentru mulți este o necunoscută. Fondatorul Facebook este căsătorit cu Priscilla Chan, însă cine este aceasta? Răspunsul, în rândurile de mai jos.

Soția lui Mark Zuckerberg este medic pediatru

Priscilla Chan, o americană cu origini asiatice, este femeia alături de care Mark Zuckerberg trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

Femeia cu origini chineze este de profesie doctor și activează în domeniul medical în California, acolo unde locuiesc cei doi alături de copii.

Mark și Priscilla s-au cunoscut în anul 2002 în perioada studenției, iar de atunci formează un cuplu sudat, având împreună doi copii.

ADVERTISEMENT

Priscilla Chan, sensibilă când vine vorba de copii

Priscilla, născută în Braintree, statul american Massachusetts, a fost profesoară de științe ale naturii la școala Harker din San Jose, California. Despre această perioadă, doamna Chan are numai lucruri frumoase de spus, căci experiența trăită alături de copii este irepetabilă.

În 2008 a renunțat să mai predea la școală și a debutat în medicină. Tocmai pentru că iubește foarte mult copiii, Priscilla s-a orientat tot în jurul acestora, astăzi fiind medic pediatru.

Mamă a doi copii, fată și băiat, nevasta lui Mark Zuckerberg cunoaște foarte bine nevoile celor mici și, pe lângă meseria de pediatru, aceasta e recunoscută în Statele Unite ale Americii pentru implicarea ei în diferite acțiuni umanitare. Este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți filantropi.

ADVERTISEMENT

Puțini știu că, împreună cu soțul ei, Priscilla a donat peste 4 miliarde de dolari mai multor campanii umanitare, sensibilizată fiind mai ales de condițiile pe care le au copiii defavorizați ori cei care s-au confruntat cu catastrofe naturale (cutremure, incendii de vegetație, uragane etc).

„The Chronicle of Philanthropy” i-a inclus pe Prisciila Chan și Mark Zuckerberg în topul celor mai respectați filantropi din lume în urmă cu mai mulți ani.

Pediatra este destul de activă pe platforma soțului ei. Peste 2.300.000 de oameni o urmăresc pe Facebook.

ADVERTISEMENT
soția lui mark zuckerberg
Priscilla Chan, soția lui Mark Zuckerberg, recunoscută în media din SUA pentru actele sale caritabile. Sursa foto: Instagram

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri