Life

Cine este și cum arată soția lui Nicușor Dan – Foto

17.07.2020 | 23:53
Cine este si cum arata sotia lui Nicusor Dan  Foto
Cine este și cum arată soția lui Nicușor Dan, candidatul care are șanse să o bată pe Firea la alegerilor locale din toamnă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Tot mai multă lume este interesată de cine este Nicuşor Dan, dar mai ales vor să știe detalii despre familia sa.

Inițiatorul și fostul președinte al partidului Uniunea Salvați Româniaeste căsătorit de câțiva ani cu o femeie din Vaslui. Mirabela Grădinaru s-a născut, a copilărit și a crescut departe de București, însă după terminarea liceului a venit în Capitală pentru a-și continua studiile.

ADVERTISEMENT

Absolventă a Universității din București, soția activistului și matematicianului, Nicușor Dan, păstrează legătura cu familia și rudele din Vaslui unde merge ori de câte ori are ocazia, în condițiile în care are un program extrem de încărcat la locul de muncă.

Cine este soția candidatului la alegerile locale, Nicușor Dan

Mirabela Grădinaru, femeia care i-a dăruit un copil lui Nicușor Dan, lucrează de ani buni la o companie auto de renume din țara noastră. Cei doi au devenit părinții unei fetițe în urmă cu aproape 4 ani, vestea fiind dată chiar de fondatorul asociației Salvați Bucureștiul.

ADVERTISEMENT

Cei doi locuiesc împreună cu copilul într-un apartament din cartierul Gorjului din Capitală în care stau cu chirie, fetița cuplului venind pe lume cu doar o săptămână înainte de alegerile locale de la vremea respectivă.

„Trăiesc cea mai frumoasă zi din viață. Am devenit tatăl unei fetițe minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”, a scris la vremea respectivă pe contul de Facebook Nicușor Dan, relatează antena3.ro.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan, planuri pentru primăria Capitalei. Ce vrea să facă

„Pentru alegerile din București, unitatea dreptei asigură victoria. Liderii partidelor de dreapta au avut înțelepciunea creeze un front comun la nivelul Capitalei, acesta fiind cel mai important pas strategic în bătălia pentru schimbare. 

La sfârșitul unui mandat eșuat, primarul Firea e un candidat extrem de vulnerabil. Viitorul Capitalei n-o preocupă, iar responsabilitățile funcției o depășesc.

ADVERTISEMENT

Are restanțe mari în proiectele pentru București, iar ce-a făcut până acum a făcut lent și prost”, a declarat Nicușor Dan care a mai precizat că PSD București este în „derută și în derivă”, potrivit ziare.com

Mirabela Grădinaru, soția lui Nicușor Dan, alături de copilul lor când avea 1 an
Mirabela Grădinaru, soția lui Nicușor Dan, alături de copilul lor când avea 1 an. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT