Life

Cine este și cum arată soția lui Ștefan Hrușcă. Gianina și-a urmat soțul în Canada

Ștefan Hrușcă a fost mereu foarte discret și a vorbit destul de rar despre familie. Sunt puțin cei care știu amănunte despre soția sa și cei doi copii.
16.12.2021 | 14:49
Cine este si cum arata sotia lui Stefan Hrusca Gianina sia urmat sotul in Canada
Cu ce se ocupă soția lui Ștefan Hrușcă
ADVERTISEMENT

Ștefan Hrușcă este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști. După Revoluție a decis să se mute Canada, iar soția sa l-a urmat.

Cunoscutul cântăreț a fost mereu foarte discret când a venit vorba despre familia sa și a dat puține amănunte.

ADVERTISEMENT

Soția sa, Gianina, a studiat filologia și a fost în tinerețe fotomodel, dar după ce a ajuns în Canada s-a reprofilat.

Cine este și cum arată soția lui Ștefan Hrușcă. Gianina și-a urmat soțul în Canada

Când spunem Crăciun nu putem să nu ne gândim la Ștefan Hrușcă. De peste 30 de ani toată lumea îi ascultă colindele, iar fanii s-au înghesuit mereu să-l vadă la concertele susținute an de an în preajma sărbătorilor de iarnă. 

ADVERTISEMENT

Ștefan Hrușcă și-a ținut mereu familia departe de ochii presei și a vorbit foarte rar despre viața sa privată. Artistul este căsătorit de foarte mulți ani cu Gianina și are doi copii. După Revoluție a decis să se mute în Canada, iar soția sa l-a urmat după câteva luni.

Soție Ștefan Hrușcă
Soție Ștefan Hrușcă

 

Gianina este din Iași. A studiat filologia, iar pentru o perioadă a fost și fotomodel. A renunțat însă la pasiunea sa atunci când a decis să-și urmeze soțul.

ADVERTISEMENT

Stefan Hrușcă declara că soția sa este extrem de frumoasă și nu și-a făcut niciodată nicio operație estetică.

Gia sau Genny, așa cum i se spune, lucrează în domeniul IT în cadrul unei mari companii și se pare că ar câștiga foarte bine. Cei doi au împreună doi copii. O fată și un băiat. Amândoi au moștenit pasiunea pentru muzică a tatălui loc.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Ștefan Hrușcă despre familia sa

“Sunt un om cu familie și știu ce înseamnă obligațiile familiei, cu fată și băiat. Copiii ar cam trebui să mă moștenească la talent.

Sunt cunoscători, le place să cânte, cânte la pian, la chitară și vocal destul de bine”, declara în urmă cu câțiva ani artistul pentru Antena Stars. 

La vremea respectivă, Steven Hrușcă era pasionat de muzică și avea o trupă, chiar dacă meseria sa de bază era programator. Sora sa, Andra era jucătoare de volei și adora colindele.

ADVERTISEMENT