Life

Cine este și cum arată soțul Loredanei Groza, bărbatul mai puțin cunoscut de publicul larg

19.01.2021 | 16:41
Cine este si cum arata sotul Loredanei Groza barbatul mai putin cunoscut de publicul larg
Loredana Groza este soție și mamă de mai bine de 22 de ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pe ea o știe o țară întreagă, însă cum arată și cine e soțul Loredanei Groza? Pentru cei care nu știați, aflați acum că jurata de la X Factor este căsătorită de ani buni, însă nu îl scoate pe bărbatul ei în față și o să aflăm și de ce!

Soțul vedetei de la Antena 1 are o oarecare importanță în industria cinematografică, cu toate că publicul din România nu îl știe așa de bine.

ADVERTISEMENT

Lori este căsătorită din anul 1998 cu Andrei Boncea, producător de film, cu care are și o fată împreună. Cei doi se afișează foarte rar împreună în public, Boncea ferindu-se de lumina reflectoarelor cu care artista e ceva mai obișnuită, mai ales că în ultimii ani a apărut în diferite show-uri de televiziune: Vocea României, respectiv X Factor.

Soțul Loredanei Groza, producător de film și bun prieten cu Florin Călinescu, care i-a fost naș de cununie

Printre filmele memorabile produse de Boncea le putem enumera pe „Fire and ice: Cronica dragonilor”, „Garcea și oltenii” și „Supraviețuitorul”.

ADVERTISEMENT

Andrei este ceva mai reținut cu aparițiile publice, dorind să fie omul din spatele camerelor de luat vederi, un lucru de altfel obișnuit mai ales în rândul producătorilor din industrie.

De-a lungul timpului au existat o serie de zvonuri despre relația dintre Loredana Groza și Andrei, scriindu-se inclusiv că ar fi pe punctul de a divorța. însă au rămas doar cu titlul de bârfe, căci cei doi sunt împreună și acum, după 22 de ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT
soțul loredanei groza
Soțul Loredanei Groza și artista, alături de fetița lor, Elena, pe vremea când era un bebeluș. Foto: Ok Magazine

Loredana: „Ne susținem reciproc”

Legat de cuplul Groza-Boncea, puțini știu că unul din nașii de cununie în anul 1998, atunci când au pășit în fața altarului este chiar renumitul actor Florin Călinescu, cu care Andrei are o relație de prietenie veche.

Într-un interviu pentru revista Viva!, Loredana Groza a spus care e secretul rezistenței alături de același bărbat timp de mai bine de două decenii.

ADVERTISEMENT

„Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a mărturisit cu sinceritate în urmă cu ceva timp muziciana.

 

ADVERTISEMENT