Life

Cine este Silviu Mircescu, noul actor din serialul Vlad. Are o viață profesională extrem de încărcată

Silviu Mircescu este actorul care se alătură producției Vlad, de la Pro TV. Artistul va putea fi urmărit pe micile ecrane începând cu sezonul din toamnă.
06.08.2021 | 16:05
Cine este Silviu Mircescu noul actor din serialul Vlad Are o viata profesionala extrem de incarcata
Cine este Silviu Mircescu, noul actor din serialul Vlad. Are o viață profesională extrem de încărcată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta nu a reușit să ajungă la primul casting realizat de producătorii serialului Vlad, însă se bucură că în cele din urmă a avut ocazia să lucreze la această producție.

Actorul nu este străin de lumea cinematografică și are foarte multe spectacole la activ în teatru, asta pentru că Silviu Mircescu colaborează cu mai multe instituții de la noi.

ADVERTISEMENT

Silviu Mircescu se alătură serialului Vlad, de la Pro TV. Cine este actorul și în ce filme a mai jucat

„Mă bucur foarte mult că m-am alăturat distribuției! Mi-a părut tare rău că nu am putut să vin la casting când s-a făcut primul sezon, dar uite că timpul le rezolvă pe toate!

Atmosfera de pe platourile de filmare, modul de lucru și tot ce ține de acest proiect te face să vrei să nu se termine niciodată!

ADVERTISEMENT

Toți oamenii, de la echipa de filmare, actori și tot ce reprezintă serialul «Vlad» sunt extraordinari din toate punctele de vedere! Sunt norocos că am parte de această experiență!”, a declarat actorul pentru click.ro.

Silviu Mircescu joacă rolul lui Viorel, unul dintre oamenii de încredere ai lui Iordache, interpretat de Adrian Titieni, mărturisind că a jucat până acum cu foarte mulți dintre actorii producției „Vlad”, în teatru sau în diferite alte proiecte.

ADVERTISEMENT

Totodată, artistul nu este cunoscut numai pentru spectacolele în care joacă, ci și pentru faptul că a fost concurent în reality show-ul „Ultimul trib”. De asemenea, a jucat în serialele „Când mama nu-i acasă” și „O grămadă de caramele”.

În altă ordine de idei, actorul din serialul „Vlad” are 32 de ani și se iubește cu Roxana Niculae, asistentă TV la matinalul de weekend de la Antena Stars. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Tony, care a venit pe lume în noiembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Silviu Mircescu, un actor implicat în foarte multe proiecte

Vedeta de la Pro TV are o viață profesională extrem de încărcată, dovadă că se numără printre actorii care nu duc lipsă de spectacole. Silviu Mircescu joacă pentru mai multe teatre și are spectacole pe bandă rulantă.

„Tot timpul sunt activ în mediul online. E cea mai bună cale de a te promova, mai ales spectacolele de teatru (joc la ora actuală în 12 spectacole).

Cele mai multe le joc la Teatrul Național (5), dar puteți să mă vedeți și la Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Elisabeta, Teatrul Roșu, Teatrul dramaturgilor români, Sala Palatului (Musicalul Mamma Mia)”, a mai spus actorul.

ADVERTISEMENT
Tags: