News

Cine este Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu. Cum a început relația celor doi

14.05.2019 | 09:01
Sotia lui Mihai Constantinescu este cantareata Simona Secrier

Cine este Simona Secrier, femeia care i-a devenit recent soție lui Mihai Constantinescu, cu care împarte bune și rele de mai bine de 18 ani! Simona Secrier este tot cântăreață. A făcut parte din trupa Etno, alături de Silvia Stanciu și de Radu Ile și a scos două albume de muzică etno-dance.

Soția lui Mihai Constantinescu este tot cântăreață

Din 2002, când Radu Ile a părăsit formaţia, Simona şi Silvia au cântat alături de Dan Lăzărică. Trei ani mai târziu, Simona a părăsit trupa Etno pentru a se dedica unei cariere solo. Atunci l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu care a luat-o sub aripa lui protectoare, compunându-i piese, pentru a-şi lansa un album în cariera solo.

Și pe albumul “Cântece pentru îngeraşi” al lui Mihai Constantinescu se regăseşte şi vocea iubitei sale Simonei, care interpretează trei din cele 11 melodii. Simona visa la o carieră solo, însă această a întârziat să apară.

Simona Secrier i-a devenit sotie lui Mihai Constantinescu in mare secret

S-au căsătorit în secret

“Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă”, declara artistul acum doi ani pentru Prima TV.

În urmă cu câțiva ani, Mihai Constantinescu şi Simona Secrier  au ajuns în faţa altarului şi şi-au jurat iubire şi credinţă veşnică, dar tot într-un mare secret. Vestea s-a aflat mult timp după marele eveniment, la care au participat doar câșiva prieteni de suflet.

”Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a mărturisit Mihai Constantinescu la Antena Stars.

Au trect prin mai mute cumpene, atunci când artistul s-a îmbolnăvit de inimă. Mihai Constantinescu a fost operat de două ori pe inimă, iar boala se pare că s-a agravat. Artistul a făcut un infarct luni seara, iar acum se zbate între viață și moarte, la spitalul Floreasca.