News

Cine este șoferul beat care a ucis o mamă însărcinată și copilul ei de 3 ani în Tulcea! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

12.08.2019 | 13:24
Cine este soferul beat care a ucis o mama insarcinata si copilul ei de 3 ani in Tulcea Atentie imagini cu puternic impact emotional

S-a aflat cine este șoferul care a ucis o mamă însărcinată, pe copilul ei de 3 ani, dar și pe bunica ei! Șoferul a pierdut duminică controlul volanului și a intrat cu 150 de km/h în curtea unei case, unde a făcut prăpăd! Mai mult de-atât, acesta a fugit de la locul accidentului! Totul a fost filmat, deoarece unul dintre cei trei pasageri era live pe Facebook!

Cine este șoferul beat care a ucis trei persoane în Tulcea

Teribilul incident a avut loc în județul Tulcea, iar bărbatul vinovat de producerea accidentului din satul Văcăreni va fi prezentat luni instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Irina Manolache.

“La data de 12 august, conducătorul auto implicat în accidentul de pe raza localităţii Văcăreni, a fost reţinut, pe bază de ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a menţionat reprezentanta IPJ.

Șoferul beat a fugit de la locul accidentului

Bărbatul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului. Tulceanul, în vârstă de 39 de ani, din satul Luncaviţa, conducea un autoturism pe drumul european 87, iar la ieşirea din satul Văcăreni, din cauza vitezei excesive, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în curtea unei locuinţe.

Șoferul a ucis pe loc un copil de 3 ani şi o femeie de 79 de ani, care se aflau în curte. O altă femeie a murit în spitalul din Galaţi, iar alte trei persoane au fost rănite! Iniţial, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, însă a fost găsit de polițiști în satul său natal.

Cine este șoferul beat care a ucis trei persoane în Tulcea
Cine este șoferul beat care a ucis trei persoane în Tulcea

“La testarea cu aparatul etilotest, acesta avea o concentraţie de 0,14 miligrame litri alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a precizat Irina Manolache, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea.