News

Cine este șoferul decedat în accidentul de pe Autostrada Sibiu – Pitești. Coborâse pentru a-i ajuta pe răniți și a căzut de pe un pod

Un accident grav a avut loc, duminică seara, pe autostrada A1 Sibiu – Pitești. Un șofer a avut parte de un final tragic. Marius coborâse pentru a-i ajuta pe răniți.
30.01.2023 | 20:02
Cine este soferul decedat in accidentul de pe Autostrada Sibiu  Pitesti Coborase pentru ai ajuta pe raniti si a cazut de pe un pod
Marius este șoferul care a murit după ce a căzut în gol. Coborâse din microbuz să-i ajute pe răniții din accidentul de pe Autostrada Sibiu – Pitești. Sursa foto: Observator News / oradesibiu.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duminică seara, un grav accident rutier, cu 6 mașini implicate, s-a produs pe Lotul I al Autostrăzii Sibiu – Pitești. Nouă persoane au fost implicate în carambol. În urma evenimentului, un bărbat a murit.

Marius este șoferul care a murit după ce a căzut în gol. Coborâse din microbuz să-i ajute pe răniții din accidentul de pe Autostrada Sibiu – Pitești

Accidentul de seara trecută a avut loc pe sensul de mers Sibiu – Boița, la kilometrul 227 al A1, în zona Tălmaciu – Tălmăcel, pe tronsonul de Autostradă Sibiu Pitești. E vorba de tronsonul inaugurat la finele anului trecut, în decembrie.

ADVERTISEMENT

Carambolul s-a produs pe fondul ceții și al poleiului de pe șosea. Într-o primă fază, s-a produs o coliziune între 3 autoturisme, în urma căreia a fost accidentat un tânăr de 27 de ani.

Imediat, în apropiere, un microbuz de transport marfă a intrat în coliziune cu un autoturism. Vehiculul marfar a încercat să evite impactul cu primele mașini implicate în accident.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe șoferul microbuzului, din dorința de a ajuta, acesta a coborât din mașină.

La un moment dat, a văzut că un alt autoturism vine spre el. Din disperare, probabil, încercând să se salveze, s-a gândit să se refugieze dincolo de parapet, fără să-și dea seama că e pe pod. Căzătura de la mare înălțime i-a fost fatală bărbatului.

ADVERTISEMENT

Marius a căzut în gol circa 25 de metri. Medicii nu au mai putut face nimic

Între timp, au apărut informații despre identitatea victimei. Șoferul decedat, Marius, avea 48 de ani și era din județul Vâlcea.

Acesta a crezut că dacă va sări între parapeții care despart sensurile de mers nu va fi rănit. Cum nu cunoștea zona, nu și-a dat seama că avea să cadă într-un hău. Șoferul s-a prăbușit de pe viaduct, de la o înălțime de aproximativ 25 de metri, și a murit pe loc.

ADVERTISEMENT

Echipele de pe Ambulanță ajunse la faţa locului au acordat îngrijiri șoferilor implicați în accident. Din nefericire, pentru Marius nu au mai putut face nimic.

Cei care l-au cunoscut pe Marius, prieteni sau rude, sunt în stare de șoc după aflarea veștii morții acestuia. În mediul online curg mesajele de condoleanțe.

”Când o ființă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seamă cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori! Dumnezeu să te aibă în pace unchi și prieten drag. Drum lin spre cer”;

”Dumnezeu să te ierte unchiule, ne-ai lăsat un gol în suflet, ai plecat prea devreme de lângă noi. Dumnezeu te-a vrut lângă el”;

”Dumnezeu să te ierte, ai fost un om bun, nu trebuia să pleci în cer de acuma, erai tânăr prietene”, sunt o parte dintre mesajele de condoleanțe publicate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT