News

Cine este șoferul fugar care a târât un polițist cu mașina, în București. Face parte dintr-o sectă

30.05.2020 | 14:53
Cine este soferul fugar care a tarat un politist cu masina in Bucuresti Face parte dintro secta
ADVERTISEMENT

Șoferul care a luat un polițist pe capota mașinii și l-a târât câteva sute de metri pare să facă parte din secta “suveranilor”, adică cei care nu recunosc autoritățile statului, nu vor să aibă CNP și se consideră oameni liberi.

Cine este șoferul fugar care a târât polițistul din București

Șoferul care a refuzat să se legitimeze în fața oamenilor legii și a luat pe capotă un polițist, târându-l câteva sute de metri, pare să facă parte dintr-o sectă ce nu permite deținerea CNP-ului, nu recunoaște autoritățile statului și le induce oamenilor dorința de libertate absolută.

ADVERTISEMENT

În plus, potrivit informațiilor oferite de autorități, șoferul în cauză efectua curse pentru o firma de ride-sharing și, la momentul incidentului, avea doi clienţi, aflați pe bancheta din spate a mașinii.

Cercetările continuă și, în acest moment, au loc audieri la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Polițistul a fost și el audiat și dus apoi la IML pentru că avea dureri mari în zona șoldului.

ADVERTISEMENT

Clienții din mașină, audiați

În această dimineașă, în jurul orei 2:30, un echipaj de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere a oprit o mașină care se deplasa cu viteză pe Șoseaua Ștefan Cel Mare. Șoferul a refuzat să se legitimeze, motiv pentru care polițiștii au încercat scoaterea lui din mașină.

În acel moment, șoferul a călcat accelerația și a pornit cu tot cu polițistul care se afla agățat de autoturism. Acesta a mers pâna la interescția cu Calea Dorobanși, unde a intrat într-un panou metalic.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Brigăzii Rutiere oentru audieri.

Unul dintre clienți apucase să coboare din mașină, astfel că, atunci când a fugit, șoferul mai avea doar un singur pasager, care a fost dus la audieri.