Life

Cine este Sonia Simionov de la America Express 2024. Face echipă cu Iuliana Pepene și adoră sportul

Sonia Simionov este una dintre concurentele de la America Express 2024. Va face echipă cu Iuliana Pepene și așteaptă cu nerăbdare această provocare.
20.05.2023 | 17:09
Cine este Sonia Simionov de la America Express 2024 Face echipa cu Iuliana Pepene si adora sportul
Cine este Sonia Simionov de la America Express 2024. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sonia Simionov a acceptat provocarea America Express. Ea și Iuliana Pepe vor face echipă pe Drumul Soarelui. Cine este însă aceasta și cu ce se ocupă? Multe persoane poate nu îi cunosc întreaga activitate.

Cine este Sonia Simionov de la America Express 2024

Sonia Simionov de la America Express 2024 are 36 de ani. S-a născut în Medgidia și a fost pasionată în primă fază de sport. S-a implicat activ în acest domeniu, iar rezultatele nu au încetat să apară la scurt timp distanță.

ADVERTISEMENT

Aceasta a bifat numeroase reușite pe plan sportiv ani în șir. În 1997, Simona Simionov a fost campioană la înot la juniori. Ea a câștigat și medaliile de aur și de argint în 1998 și 1999 la diferite competiții internaționale.

Printre altele, aceasta a fost în liceu și căpitan al echipei de baschet, care de altfel a câștigat două cupe județene. Dincolo de pasiunea pentru baschet și înot, Sonia Simionov a mai jucat și tenis de câmp vreme de trei ani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a mai reușit să câștige și Cupa Presei la Tir, disciplina Pistol-mitralieră. Concurenta de la Antena 1 a făcut inclusiv salturi cu parașuta. Totodată, aceasta mai deține și o diploma de amator în scufundări la adâncimi de maximum 20 de metri.

La capitolul studii, Sonia Simionov a absolvit Facultatea de Administraţie Publică din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administraţie Bucureşti. Ulterior a făcut un master în comunicare și a urmat și școala de televiziune Tudor Vornicu.

ADVERTISEMENT

A debutat în televiziune cu emisiunea „City Nights”, pe Prima Tv, la Constanța. Nu a durat mult, iar vedeta a ajuns reporter la Antena 1 și Antena 3, dar și gazdă a emisiunii ”Am ceva să-ți spun”. Se poate spune deci că aceasta are o viață plină de realizări.

Ce relație există între ea și Iuliana Pepene

Ce spune despre provocarea America Express? Sonia Simionov este extrem de încântată. Iubește competițiile, însă vrea să învețe și lucruri noi. Cât despre relația cu Iuliana Pepene, cele două se cunosc de ani buni. Au lucrat împreună, însă acum au de depășit alte provocări împreună.

ADVERTISEMENT

”Aşteptările mele sunt direcţionate către mine şi echipa din care fac parte. Noi creăm experienţa. (…) Eu şi Iuliana ne ştim de mulţi ani. Noi facem parte din redacţia Observator şi job-ul nostru este să facem ştiri. Deci relaţia noastră e mai mult de colegialitate şi se bazează pe respect pentru meseria de jurnalist.

America Express ne va oferi un cu totul alt cadru de relaţionare. În ciuda aparenţelor, eu şi Iuliana avem multe lucruri în comun şi cred că vom reuşi să ne punem în valoare atuurile pe care le avem. Ne-am împărţit deja atribuţiile în ceea ce priveşte probele, sunt convinsă că putem surprinde. Chiar şi pe noi”, a mărturisit ea, potrivit Antena 1.

Cine sunt concurenții de la America Express 2024

Menționăm faptul că pe lângă cele două concurente, la America Express 2024, mai avem următoarele echipe: Romică Ţociu şi fiul său, Cătălin Ţociu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Giulia şi soţul ei Vlad Huidu, Sânziana Negru şi Laura Giurcanu, Ada Galeş şi mama sa, Antoneta, Ionuţ Rusu şi George Tănase, Iulia Albu şi iubitul său Mihai Alexandru, dar și Alexia și Aris Eram.

ADVERTISEMENT