News

Cine este Sorin, tânărul care s-a înecat în Maramureș. Avea doar 22 de ani

Tânărul care s-a înecat în Maramureș avea doar 22 de ani. A sărit în apă, de pe hidrobicicletă, fără să ştie să înoate.
11.07.2021 | 13:19
Cine este Sorin tanarul care sa inecat in Maramures Avea doar 22 de ani
Cine este Sorin, tânărul care s-a înecat în Maramureș. Avea doar 22 de ani. Foto: colaj Fanatik, sursa-facebook
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 10 iulie, un tânăr de doar 22 de ani s-a înecat la complexul Balastiera Apa din Satu Mare. Băiatul era din Seini, județul Maramureș.

Tragedias-a petrecut sub privirile înfricoșate ale prietenilor săi. Se pare că tânărul a sărit în apă, de pe hidrobicicletă, fără să ştie să înoate.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor martori, tinerii ascultau muzică la o boxă şi ar fi consumat alcool. Mai mult, niciunul dintre ei nu purta vesta de salvare. Victima este Sorin Boje, un tânăr fotbalist.

Sorin Boje juca fotbal în liga a IV-a. Tânărul care s-a înecat în Maramureș avea doar 22 de ani

Sorin Boje este un tânăr fotbalist care visa la succesul în cariera profesională. Juca fotbal la echipa de liga a IV-a CS Seini, în seria SUD, conform Antena3.

ADVERTISEMENT

La doar 22 de ani, se antrena intens și spera că drumul său în viață va fi cât mai pozitiv. Din păcate, sâmbătă, 10 iulie, tânărul și-a pierdut viața într-o tragedie cumplită.

Tânărul fotbalist din Seini, judeţul Maramureş, a mers, sâmbătă după-amiază,împreună cu niște prieteni, la complexul Balastiera Apa din Satu Mare, pentru câteva ore de relaxare.

ADVERTISEMENT

Tinerii au închiriat o hidrobicicletă pentru a se plimba pe lac. Sorin a sărit în apă, de pe hidrobicicletă, fără să ştie să înoate.

Din tot grupul de prieteni, un singur prieten știa să înoate. Acesta a sărit imediat în ajutorul lui Sorin Boje, dar totul a fost în zadar.

ADVERTISEMENT

Tinerii au sunat ulterior la numărul unic de urgenţă 112, iar pompierii și scafandrii s-au prezentat în scurt timp la fața locului.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare l-au căutat pe Sorin Boje, însă nu au reușit să îi găsească trupul neînsuflețit.

În această dimineaţă, scafandrii din Bihor şi Cluj au sosit la fața locului pentru a-l căuta pe tânărul fotbalist care s-a înecat.

ADVERTISEMENT
Tags: