Fotbal international

Cine este soţia lui Jurgen Klopp! Scrie cărţi pentru copii şi merge la toate meciurile lui Liverpool! Foto

28.11.2018 | 10:44
Ulla Sandrock este soţia lui Jurgen Klopp

Ulla Sandrock este soţia lui Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, din 2005. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în urmă cu 13 ani, când tehnicianul de 51 de ani a cunoscut-o într-un bar din Munchen, unde aceasta era chelneriţă. După doar câteva luni, în decembrie 2005, Jurgen s-a căsătorit cu Ulla, iar de atunci sunt nedespărţiţi.

Doamna Klopp este o prezenţă constantă la meciurile jucate pe teren propriu de Liverpool, acelaşi lucru întâmplându-se şi în perioada în care neamţul le antrena pe Mainz sau Borussia Dortmund. Datorită faptului că îl sprijină constant pe Jurgen Klopp, Ulla Sandrock a fost poreclită “Prima doamnă din Bundesliga”. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Soţia lui Jurgen Klopp scrie cărţi pentru copii

Soţia lui Jurgen Klopp a lucrat ca profesoară la o şcoală germană din Nairobi timp de trei ani înainte să fie chelneriţă, iar în prezent scrie cărţi pentru copii. În 2008, Ulla Sandrock a lansat volumul “Tom şi fotbalul magic”, iar antrenorul lui Liverpool a fost fermecat de poveste. “Este exact ca Harry Potter, dar despre fotbal”, a comentat Jurgen Klopp. Doi ani mai târziu, soţia antrenorului lui Liverpool a lansat o continuare a cărţii, iar acţiune are loc în Africa.

“Ulla şi eu avem o relaţie frumoasă şi armonioasă”, a declarat Jurgen Klopp într-un interviu acordat presei din Germania. Înainte să o cunoască pe Ulla Sandrock, antrenorul lui Liverpool a fost căsătorit cu Sabine până în 2001, cei doi având un băiat, pe Marc, născut în 1988. Fiul lui Jurgen Klopp a jucat pe postul de portar la KSV Klein-Karben, SV Darmstadt 98 şi Borussia Dortmund II, iar la 26 de ani a fost forţat să se retragă după ce a suferit o accidentare gravă. Neamţul este antrenorul lui Liverpool din octombrie 2015, iar fanii “cormoranilor” îl apreciază pe acesta pentru jocul spectaculos al echipei.

Ulla Sandrock este soţia lui Jurgen Klopp din decembrie 2005
Ulla Sandrock este soţia lui Jurgen Klopp din decembrie 2005
Tags: