News

Cine este soția lui Ludovic Orban și cu ce se ocupă aceasta! “Nu sunt directoare de grădiniță”

09.06.2020 | 14:09
Mihaela Orban a negat informația conform căreia este directoare de grădiniță. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cine este soția lui Ludovic Orban și cu ce se ocupă aceasta! Mihaela îi stă alături actualului premier încă din tinerețe. Cei doi au știut însă să-și țină familia departe de ochii lumii și de-a lungul timpului au apărut puține fotografii din intimitatea cuplului.

Cine este soția lui Ludovic Orban și cu ce se ocupă aceasta!

Cu toate acestea, în toamna anului trecut când Ludovic Orban a urcat în fruntea Executivului s-au aflat mai multe detalii și despre cea care îi poartă numele. Mihaela Orban este psiholog și psihopedagog de meserie. Despre ea s-a scris atunci că ar fi și directoarea unei grădinițe private din București.

ADVERTISEMENT

Informația este însă departe de adevăr și Mihaela Orban a ținut să dezmintă acest lucru. Soția lui Ludovic Orban spune că este consilier la o fundație care se ocupă cu educarea copiilor și a tinerilor. Mihaela și Ludovic Orban au împreună un copil, în vârstă de 23 de ani. Deși este un reputat psiholog, din ultima declarație de avere depusă de soțul ei, cea din 2016, reiese că aceasta nu avea niciun venit.

„Nu sunt directoare de grădiniță”

„În ultimele luni s-au rostogolit în spațiul media  tot felul de informații despre mine, preluate de pe Facebook și LinkedIn, fără că responsabilii de la diverse publicații să fie interesați de veridicitatea lor.

ADVERTISEMENT

Deși nu doresc să fiu în atenția publică și  nu văd de ce s-ar scrie despre mine, o să vă răspund la întrebare.

După încetarea pandemiei,  nu mă voi întoarce  la conducerea grădiniței, pentru că am închis-o în urmă cu câțiva ani de zile, deci grădinița  nu mai funcționează”, a declarat soția premierului pentru cetățeanul.net.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că la începutul anului, Ludovic Orban a participat alături de soția lui, la un eveniment organizat la Ateneul Român. A fost pentru prima dată de când este premier, când politicianul a venit însoțit de soția sa, Mihaela Orban.

Casa Regală a organizat Concertul de Gală pentru sărbătorirea a 30 de ani de la întoarcerea Familiei Regale în țară. De altfel, în imaginile publicate chiar de reprezentanții monarhiei pe paginile de socializare se observă și soția lui Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Toți cei prezenți la eveniment au observat modestia Mihaelei Orban. Soția premierului a avut o atitudine exemplară și apariția sa a fost lăudată de presa de specialitate.

 

 

 

ADVERTISEMENT