Life

Cine este soția lui Marius Damian, prezentatorul de la Asia Express. Cei doi au o frumoasă căsnicie și 3 copii

Marius Damian, unul dintre prezentatorii de la Asia Express, trăiește o frumoasă căsnicie împreună cu soția lui. Aceștia au împreună 3 copii.
18.09.2021 | 17:05
Cine este sotia lui Marius Damian prezentatorul de la Asia Express Cei doi au o frumoasa casnicie si 3 copii
Cine este soția lui Marius Damian, prezentatorul de la Asia Express. Cei doi au o frumoasă căsnicie și 3 copii. Sursa foto: monden.ro
ADVERTISEMENT

Alături de Irina Fodor și Oase, Marius Damian este co-prezentatorul sezonului 4 de la ”Asia Express- Drumul Împăraților”, un reality-show care debutează sâmbătă, 18 septembrie, la Antena 1.

Despre Marius Damian se știe că este actor și o figură extrem de populară a acestui show de televiziune. Puține informații s-au aflat până în prezent despre viața sa personală.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a ferit mereu în a da multe detalii despre familia sa. Între timp, în presă au apărut informații despre viața actorului. Acesta are o căsnicie de lungă durată alături de soția sa și cei 3 copii pe care îi au împreună.

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Marius Damian de la Asia Express

Marius Damian este un personaj deja cunoscut publicului din România. El a fost prezent pe ecrane încă din primul sezon al reality show-ului Asia Express.

ADVERTISEMENT

Acesta a avut rolul unui așa-zis ghid, personajul care povestește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul, despre ineditul și secretele fiecărei ţări.

Când vine vorba de viața de familie, Damian a fost mereu extrem de zgârcit în a da detalii. Conform celor de la Viva, vedeta Asia Express are o căsnicie de lungă durată cu soția lui și împreună au 3 copii.

ADVERTISEMENT

Pe lângă iubirea față de copiii lor, Marius și Antoaneta Zaharia, soția sa de 46 de ani, mai împărtășesc o ”iubire” comună: scena! Și jumătatea prezentatorului este actrița la Teatrul Odeon din București.

Pus să spună câteva cuvinte despre Antoaneta, Marius Damian a spus că este o actriță de nota 10, iar în viața de cuplu este ”o bucurie”.

ADVERTISEMENT

”Mama e un spirit cu totul aparte. O actriţă emblematică a generației, aş zice. O artistă, căci are şi alte veleități. Iar ca mamă şi soţie… e o bucurie.

E bine să nu o superi totuşi, căci e o leoaică tânără iubirea. Sunt un om fericit”, a declarat Marius Damian, conform sursei citate.

Cine este soția lui Marius Damian, prezentatorul de la Asia Express. Cei doi au o frumoasă căsnicie și 3 copii. Sursa foto :colaj Fanatik

Marius Damian, pe micile ecrane începând de sâmbătă, la Asia Express

Reality-show-ul Asia Express debutează chiar sâmbătă, la Antena 1. În sezonul 4, vedetele vor porni pe ”Drumul Împăraților”, începând din Turcia și continuând cu Georgia și Azerbaijan. Un total de 9 echipe intră în competiție.

ADVERTISEMENT