Life

Cine este soţia lui Victor Ciutacu şi cum s-au cunoscut cei doi

21.05.2020 | 21:17
Cine este sotia lui Victor Ciutacu si cum sau cunoscut cei doi
Cine este soţia lui Victor Ciutacu şi cum s-au cunoscut cei doi
ADVERTISEMENT

În 2015, Victor Ciutacu  a sărbătorit 20 de ani de căsnicie cu Mana, cea care i-a fost și colegă de facultate în cadrul Universității Politehnica București. Jurnalistul are o relație frumoasă cu soția lui care, după terminarea studiilor, s-a orientat spre domeniul relațiilor publice.

Unde s-au cunscut Victor Ciutacu și Mana, soția lui

Victor Ciutacu și-a cunoscut soția pe băncile facultății, la Politehnică, iar la finele studiilor, el s-a orientat spre jurnalism, în timp ce Mana, cea care avea să îi devină soție, a ales domeniul relațiilor publice.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă este inginer la bază și vorbește des despre specializarea sa din cadrul Politehnicii din București, Victor Ciutacu este unul dintre cei mai vechi jurnaliști care activează în presa de azi, cu o viață de familie model.

În 2015, Victor Ciutacu și Mana au sărbătorit de 20 de ani de căsnicie fericiți, timp în care au devenit și părinții unui băiat.

ADVERTISEMENT
Victor Ciutacu, soție, Facultate, domenii de activitate
Cine este soţia lui Victor Ciutacu şi cum s-au cunoscut cei doi sursă foto: capital.ro

Mana Ciutacu apare rar în presă

Manei Ciutacu nu îi place să fie în centrul atenției, tocmai de aceea, aparițiile ei în spațiul public sunt destul de rare.

”Tot timpul am fost discretă. Și nu pentru că mi-am impus. Pur și simplu. Am avut toate ocaziile din lume să nu stau în umbră. Dar am ieșit doar când nu se putea altfel, când asta era soluția de avarie.

ADVERTISEMENT

Comunicator fiind (și purtător de cuvânt, o vreme) am preferat să vorbesc numai despre brand, produs, serviciu, companie.

Știu că, în lumea de azi, nu se face așa. Nu se face doar așa ceva. Mai ales, într-o asemenea poziție fiind….Se face mult PR personal, se dorește notorietate. Meniul zilnic al multora e compus din notorietate, recunoaștere, imagine”, a scris, la un moment dat, soția lui Victor Ciutacu pe blogul propriu.

ADVERTISEMENT

Victor Ciutacu a ales presa încă din anul 1993, când și-a început cariera de jurnalist la ziarul Meridian, iar din 1995 a lucrat în cadrul departamentului politic al ziarului Curierul Național.

A mai lucrat la ziarul Adevărul și a fost consilier la APAPS, dar și consilier al Ministrului Economiei, Codruț Sereș.

 

ADVERTISEMENT