Life

Cine este soția lui Relu Pănescu de la Survivor România 2022. Cum arată Cerasela

Relu Pănescu, unul dintre Războinicii de la Survivor România 2022, este căsătorit cu o femeie care i-a dăruit și un copil. Cei doi au o fetiță împreună.
15.01.2022 | 12:45
Cine este sotia lui Relu Panescu de la Survivor Romania 2022 Cum arata Cerasela
Cine este și cum arată soția lui Relu Pănescu de la Survivor România 2022. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Concurentul din Republica Dominicană este la a doua căsătorie, Cerasela fiind femeia care l-a cucerit și l-a făcut să se așeze la casa lui în anul 2016. Relația lor este una foarte frumoasă.

Partenera de viață a Războinicului de la Survivor România 2022 este o șatenă care lucrează la o firmă din Arad, ce se ocupă cu comerțul. Compania a fost înființată în urmă cu circa 6 ani.

ADVERTISEMENT

Soția lui Relu Pănescu este o persoană foarte discretă, dar activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează foarte des imagini cu familia și cu persoanele apropiate.

Cine este și cum arată soția lui Relu Pănescu de la Survivor România 2022

Conform comunicatului de presă transmis de Pro TV, Relu Pănescu de la Survivor România 2022 este de profesie antreprenor. Înainte Războinicul și-a încercat norocul în politică.

ADVERTISEMENT

Concurentul din Republica Dominicană a fost deputat PSD, însă după plecarea din clasa politică a continuat să susțină partidul.

Este cel mai în vârstă participant al show-ului de la Pro TV, are 50 de ani, în timp ce partenera sa de viață, Cerasela, pare mai tânără decât el.

ADVERTISEMENT

Relu Pănescu vrea să-și depășească limitele în jungla dominicană și este determinat să treacă cu bio peste probele din competiție, de aceea și-a rugat apropiații să-l voteze și să-l susțină.

Concurentul pare un familist convins având în vedere imaginile pe care le distribuie alături de soția sa și de fiica lor, Alessia Elena. Formează un cuplu reușit și unit.

ADVERTISEMENT
Relu Pănescu și soția sa, Cerasela
Relu Pănescu și soția sa, Cerasela. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Relu Pănescu de la Survivor România 2022, o fire activă

Tot de pe rețelele de socializare reiese că Relu Pănescu adoră să călătorească cu cei dragi, fiind o fire foarte activă pentru vârsta sa. În plus, Războinicul apare în diferite poze alături de animale sălbatice.

Cel mai probabil se va acomoda competiției sportive din Republica Dominicană, care are premiera duminică, 16 ianuarie 2022, de la ora 20:00.

Emisiunea se difuzează timp de trei zile, inclusiv luni și marți, începând cu ora 20:30. Reality show-ul este moderat de Daniel Pavel, care a fost la cârma competiției și sezonul anterior, la Kanal D.

ADVERTISEMENT