News

Cine este soția tânărului mort în accidentul lui Mario Iorgulescu. Ar fi rudă cu o vrăjitoare condamnată în dosarul Oanei Zăvoranu

11.09.2019 | 14:14
Cine este sotia tanarului mort in accidentul lui Mario Iorgulescu Ar fi ruda cu o vrajitoare condamnata in dosarul Oanei Zavoranu
Soția lui Dani Vicol, rudă cu vrăjitoarea Melissa. Sursa foto: Metropotam; Libertatea.ro. Colaj: Fanatik

S-a aflat cine este soția tânărului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu în noaptea de 8 septembrie pe Șoseaua Chitilei. Văduva lui Dani Vicol este nimeni alta decât nepoata celebrei vrăjitoare Melissa, cea care a fost condamnată în dosarul în care a fost implicată Oana Zăvoranu în urmă cu mai mulți ani.

Cine e soția lui Dani Vicol, tânărul care a murit în accidentul din 8 septembrie

Informațiile despre gradul de rudenie al soției lui Vicol cu vrăjitoarea Melissa a scris spynews.ro. La sfârșitul anului 2016, vrăjitoarea Melissa, pe numele real Rada Minca, a fost condamnată pentru șantaj într-un dosar în care au fost implicate mai multe VIP-uri, dar și persoane anonime. Aceasta a primit alături de o altă vrăjitoare, Vanessa, 3 ani de închisoare cu suspendare. În dosarul acesteia, Oana ar fi cerut ajutor de la Vanessa și Melissa pentru a o ajuta în relație cu fostul ei partener, Pepe.

Dani Vicol, bărbatul care a murit în accidentul de pe Șoseaua Chitilei, va fi înmormântat mâine, în Rudeni. Acesta a lăsat în urmă o fetiță de 6 anișori dintr-o căsătorie anterioară și un băiețel de doar patru luni, cel cu care soția lui a rămas acasă în timp ce Dani era la priveghiul unei rude din partea nevestei.

soția lui Dani Vicol rudă cu o vrăjitoare
Dani Vicol a murit la doar 24 de ani. Sursa foto: digi24.ro

Martor al accidentului: „L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu”

„Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis: Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!. A apucat să mai clipească o dată și… gata! M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a declarat Matei, martor al accidentului în care a murit tânărul de 24 de ani pentru cancan.ro.