Life

Cine este soțul actriței Bihter Dincel, cea care o interpretează pe Selvi în Doctorul minune. Bărbatul este și el un cunoscut actor

Bihter Dincel este renumită pentru rolul pe care-l joacă în serialul „Doctorul minune”, care se difuzează la Kanal D, dar cine este partenerul ei de viață?
11.12.2021 | 18:05
Cine este sotul actritei Bihter Dincel cea care o interpreteaza pe Selvi in Doctorul minune Barbatul este si el un cunoscut actor
ADVERTISEMENT

Actrița de origine turcă, care îi dă viață asistentei Selvi, este căsătorită de foarte mulți ani și are un copil cu alesul inimii sale. Bărbatul este la rândul său un actor cunoscut.

Lucrurile merg de minune în plan personal pentru vedetă, care și-a întâlnit marea dragoste în breasla actorilor. Esste vorba de Barış Dinçel.

ADVERTISEMENT

Bihter Dincel și actualul partener de viață s-au cunoscut în anul 2007, iar un an mai târziu anunțau că sunt gata să formeze o familie și să se căsătorească.

Bihter Dincel, actrița din Doctorul minune, soț din aceeași branșă. Cine este el

Cei doi actori se bucură de o relație foarte frumoasă, care a fost întregită în anul 2011 când a venit pe lume primul lor copil. Bihter Dincel și Barış Dinçel au devenit părinții unui băiat.

ADVERTISEMENT

Yağmur Ali, așa cum se numește fiul protagonistei din serialul „Doctorul minune” este foarte prezent în social media, mama sa postând foarte multe imagini cu el.

Vedeta are o familie superbă și o carieră de succes, mai ales de când joacă în producția difuzată la postul de televiziune Kanal D. Contractul a fost semnat în anul 2019.

ADVERTISEMENT

Rolul asistentei Selvi este o adevărată provocare pentru actriță și o propulsează printre cele mai apreciate din breasla tânără.

Bihter Dincel și soțul ei
Actrița Bihter Dincel din „Doctorul minune” și soțul ei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este actrița Bihter Dincel din serialul Doctorul minune

Bihter Dincel este născută în anul 1982, în Diyarbakır. Vedeta provine dintr-o familie de profesori care i-au insuflat pasiunea pentru filosofie, de aceea a decis să se înscrie la Facultatea de Filosofie, în cadrul Universități Ege.

ADVERTISEMENT

Actrița din Turcia și-a dorit să fie profesoară, însă destinul avea să-i rezerve cu totul altceva. S-a reorientat către actorie, domeniu pe care l-a îndrăgit încă din perioada adolescenței.

Și-a făcut curaj să le spună părinților că vrea să meargă pe acest drum și a urmat cursuri de actorie. Așa a ajuns să fie aleasă într-un proiect de televiziune, în 2006. Serialul se numește „Avrupa Yakası” și i-a adus un prim mare succes.

A continuat să joace în tot mai multe filme și seriale, dar nu a lăsat deoparte nici filosofia și literatura. Bihter Dincel a scris diverse articole și eseuri de specialitate.

ADVERTISEMENT