Life

Cine este soțul Dalidei din Las Fierbinți: “Mie de el nu mi-a plăcut la început “

Dalida din Las Fierbinți, pe numele ei real Ecaterina Ladin, este căsătorită de șase ani, dar și cine este partenerul ei de viață foarte puțină lume știe.
20.11.2021 | 10:02
Cine este sotul Dalidei din Las Fierbinti Mie de el nu mia placut la inceput
Dalida din Las Fierbinți, căsătorită de 6 ani. Cine este soțul actriței de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița din renumitul serial de la Pro TV a dezvăluit în urmă cu ceva vreme cum și-a cunoscut soțul, bărbatul cu care în momentul de față are și doi băieți.

Vedeta a mărturisit că povestea de dragoste a început în perioada în care lucra pe litoralul românesc. Artista era chiar angajata celui care avea să-i devină soț.

ADVERTISEMENT

Dalida din Las Fierbinți nu visa să aibă o relație de iubire cu Laurențiu și chiar i s-a părut ciudat că bărbatul a invitat-o la film. Partenerul artistei este originar din Republica Moldova.

Dalida din Las Fierbinți, căsătorită de 6 ani. Cine este soțul actriței de la Pro TV

S-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și au ajuns într-un timp destul de scurt de la relația profesională la una de dragoste. Se întâmpla înainte să înceapă filmările de la serialul „Las Fierbinți”.

ADVERTISEMENT

„L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plajă de la Costinești.

Eu neavând de muncă atunci, nu jucăm, înainte de a începe Fierbințiul (n.r. serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie.

ADVERTISEMENT

Ne-am întâlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă.

Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el mă invită la film că un fel de întâlnire”, a povestit Ecaterina Ladin pentru protv.ro.

ADVERTISEMENT
Ecaterina Ladin, soțul și fiul lor Marcu
Ecaterina Ladin, soțul și fiul cel mare, Marcu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Dalida din Las Fierbinți, mama fericită a doi băieți

Cunoscuta actriță a ținut să mai adauge că prima întâlnire a avut loc pe data de 1 martie, iar de atunci au rămas de nedespărțit. În prezent, formează o familie frumoasă și unită.

Dalida din Las Fierbinți a devenit doamna Ladin în urmă cu 6 ani. A așteptat acest moment și apoi s-a gândit să devină mamă. Acum vedeta are doi băieți de care este mândră.

Pentru a rămâne însărcinată Ecaterina Ladin a făcut mai multe tratamente de fertilizare, copiii fiind cumva planificați.

ADVERTISEMENT
Tags: