Life

Cine este soțul Danei Roba, vedeta mutilată de bărbat cu un ciocan. Sunt căsătoriți din anul 2016

Cine este partenerul Danei Roba, make-up artistul lovit de bărbat cu un ciocan. E măritată de aproape 7 ani și are 2 copii.
06.06.2023 | 09:59
Cine este sotul Danei Roba vedeta mutilata de barbat cu un ciocan Sunt casatoriti din anul 2016
Cine este partenerul Danei Roba, make-up artistul lovit de bărbat cu un ciocan. E măritată de aproape 7 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este soțul vedetei mutilată de bărbat cu un ciocan, în cursul zilei de luni, 5 iunie 2023. Sunt căsătoriți din anul 2016, însă de câteva luni se află în proces de separare. Bruneta nu mai purta nici verigheta.

Cine este partenerul Danei Roba, make-up artistul lovit de bărbat cu un ciocan. E măritată de aproape 7 ani

Dana Roba, make-up artistul lovit de bărbat cu un ciocan, este măritată de aproape 7 ani. Căsătoria a avut loc la numai 3 luni de când acesta i-a ieșit în drum. Vedeta susținea în trecut că a postat și s-a rugat să întâlnească un asemenea om.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta dansatoare din videoclipurile lui Nicolae Guță și implicit iubită a manelistului l-a cunoscut pe actualul partener de viață după ce a luat calea credinței și a trecut la penticostali. De altfel, soțul său, Daniel Balaciu, are aceeași religie cu bruneta.

Sportivul în vârstă de 41 de ani este arbitru de fotbal categoria 1 și de-a lungul carierei sale a arbitrat numeroase meciuri din Liga Județeană Timiș. Potrivit informațiilor din online, bărbatul este considerat un arbitru corect, dar destul de exigent.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, soțul Danei Roba este arestat preventiv pentru 24 de ore, după o altercație care a avut loc în căminul conjugal din Timișoara. Vedeta de 31 de ani a ajuns de urgență la spital și a intrat în operație după ce a fost lovită cu un ciocan în cap.

„La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 11:20, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că între doi soți, un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 31 de ani, din Timișoara, în timp ce se aflau în locuința personală a avut loc un conflict spontan.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost lovită cu un corp contondent la nivelul capului. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au declarat oamenii legii, conform spynews.ro.

Dana Roba și Daniel Balaciu, la un pas de divorț

Dana Roba și Daniel Balaciu sunt la un pas de divorț, lucru confirmat de vedetă în urmă cu câteva săptămâni la un post de televiziune. În plus, artista a ales să nu mai poarte verigheta, lucru observat din imaginile de pe social media.

ADVERTISEMENT

„Momentan nu doresc să vorbesc nimic. Sunt 2 copii minori la mijloc pe care trebuie să îi protejez. Voi munci pentru fete cât voi trăi și voi lupta pentru custodia și siguranța lor”, spunea fosta iubită a lui Nicolae Guță la Antena Stars.

În aceeași notă, Dana Roba sublinia că familia și Dumnezeu sunt alături de ea în această perioadă grea pe care o traversează. Tatăl său, cât și frații o sprijină de când a luat decizia de a divorța de tatăl fetelor sale.

ADVERTISEMENT
Tags: