News

Cine este soțul jurnalistei Alessandra Stoicescu

28.04.2019 | 16:44
Sărbătoare în ffamilia Sandrei Stoicescu, Micuța Sara a împlinit un an! Mesajul emoționant al Alessandrei

Alessandra Stoicescu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Sergiu Constantinescu. Cei doi urmează să devină cât de curând părinți pentru prima oară. Aceștia au recunoscut că, din anul în care s-au căsătorit, respectiv 203, secretul relației a fost încrederea, zâmbetul, umorul și plimbatul în ploaie. “Secretul căsniciei noastre perfecte: dragostea, desigur. Numai noi știm ce facem ca să nu intervină monotonia, asta rămâne secret. Ne dorim, copii, da… Dar e secretul nostru. Ce-o să ne dea Dumnezeu”, spunea Alessandra Stoicescu într-un interviu, înainte să rămână însărcinată.

Cine este soțul Alessandrei Stoicescu?

Sergiu Constantinescu este ardelean, a avut legătură cu lume apolitică și este pasionat de motociclete. Acesta a mai fost căsătorit în trecut, dar, se pare, dragostea adevărată a găsit-o în partenera actuală, Alessandra Stoicescu. Sergiu Mircea Constantinescu este absolventul universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și a fost unii din membrii fondatori ai partidului de buzunar SOV-ist Inițiativa Națională (PIN).

Sergiu nu este începător în rolul de părinte pentru că mai are p fată din mariajul anterior. În curând, ziarista va deveni mamă pentru prima oară. „Ne facem de cap amândouă la prima joacă de-a ședința foto. Am depășit provocarea: cu ce mă îmbrac?! Am ignorat sfaturile cu rochii largi și bluze care să acopere. Așa mă simt cel mai bine”, a scris Sandra pe o rețea de socializare unde a împărtășit vestea minunată cu cititorii săi din mediul online.

Sergiu Constantinescu este soțul Alessandrei Stoicescu
Sergiu Constantinescu este soțul Alessandrei Stoicescu

“Dumnezeu a contribuit la relaţia asta”

“Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele… Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu şi relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea”

, a declarat Alessandra Stoicescu la un an după ce a devenit mireasă.