News

Cine este soțul Mariei Macsim Nicoară, soprana care se zbate între viață și moarte! Bărbatul va fi audiat de polițiști

13.05.2020 | 00:39
Cine este sotul Mariei Macsim Nicoara soprana care se zbate intre viata si moarte Barbatul va fi audiat de politisti
ADVERTISEMENT

Cazul Mariei Macsim Nicoară, soprana care se zbate între viață și moarte la spital după ce ar fi căzut pe scări, se complică pe zi ce trece și ridică noi semne de întrebare. Un lucru e cert: oamenii legii au demarat cercetările și nu pot exclude nicio ipoteză, având în vedere starea critică în care se află victima.

Cine este Codrin Nicoară, soțul sopranei aflate în stare gravă la spital după ce ar fi căzut pe scări

În aceste condiții, printre persoanele care urmează să fie audiate de anchetatori se numără și Codrin Nicoară, soțul sopranei și un pianist extrem de cunoscut de împătimiții muzicii clasice. Deși se bucură de o imagine publică fără pată, bărbatul nu poate fi ocolit de polițiști, mai ales că nefericitul incident a dat naștere unor zvonuri potrivit cărora comportamentul față de partenera sa de viață nu ar fi fost tocmai ireproșabil.

ADVERTISEMENT

Se pare că cei doi se certau destul de des, iar scandalurile duceau adesea la acte de violență, motiv pentru care femeia le-ar fi mărturisit unor prietene că își dorește să pună capăt căsniciei. „Marinela”, așa cum era alintată de colegii de la Opera Română Iași, se temea, însă, să depună actele de divorț, știind că soțul nu ar accepta atât de ușor o astfel de decizie.

Ne-a povestit de mai multe ori că vrea să divorțeze. Noi nu știm ce s-a întâmplat în casa lor, dar credem cã este ceva foarte dubios și lucrurile nu ar trebuie să rămână așa”, a dezvăluit un angajat al instituției, refuzând să dea crezare zvonurilor conform cărora soprana ar fi căzut pe scări.

ADVERTISEMENT

Starea sa este în continuare critică. Colegii speră într-o minune

Potrivit celor mai recente informații transmise de medicii de la Spitalul de Neurochirurgie, unde este internată Maria Macsim Nicoară, starea sa este în continuare gravă, motiv pentru care șansele de supraviețuire rămân destul de mici. În ciuda prognosticului dezarmant al specialiștilor, colegii se roagă pentru ea și speră într-o minune.

„Pacienta s-a transferat în cursul zilei precedente cu un politraumatism cu leziuni cranio cerebrale, vertebrale, toracice și de bazin, într-o stare gravă. A fost operată pentru leziunile cranio cerebrale. În continuare se află internată la ATI într-o stare gravă, prognosticul este încă rezervat”, a declarat Florin Grămadă, medic Spitalul de Neurochirurgie Iasi.

ADVERTISEMENT

Colega noastră, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, trece acum prin momente de cumplită încercare! Este în comă și se luptă pentru viața ei pe un pat de spital, supraviețuind cu ajutorul aparatelor. Un om bun, discret, o colegă alături de care am împărțit scena, deseori. Speranța noastră, a tuturor sunt medicii de la Secția de Neurochirurgie a Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” – Iași, care veghează asupra stării ei”, a transmis Cosmin Marcovici, secretar de stat Ministerul Culturii.

Colectivul Operei Naționale Române Iași este alături de mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. Ne rugăm să treacă cu bine peste perioada critică! Un gând bun și pentru familia ei”, a transmis si Opera Națională din Iași.

ADVERTISEMENT

Familia mulțumește tuturor pentru mesajele de susținere și încurajare precum și pentru rugăciunile voastre! Să dea Bunul Dumnezeu să-și revină alături de cei dragi. Mii de mulțumiri dnei dr Căileanu și întregii echipei de medici de la Neurochirurgie care se ocupă de soție”, a anunțat Codrin Nicoară.

Între timp, cazul a fost preluat de procurorii de pe lângă Tribunalul Iași. Atât soțul victimei, cât și soacra acesteia fiind audiați pentru elucidarea cazului. Potrivit avocatului familiei, sopranei i s-ar fi făcut rău de la băutură și ar fi căzut pe scări.

ADVERTISEMENT
Tags: