Life

Cine este Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România 2021. A jucat la echipe importante

17.04.2021 | 23:08
Cine este Stefan Ciuculescu noul concurent de la Survivor Romania 2021 A jucat la echipe importante
Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, dezvăluiri incredibile. Cum era să moară Faimosul Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Surpriză mare la show-ul Survivor România 2021. Ștefan Ciuculescu (27 de ani), un fotbalist care are în CV echipe importante din fotbalul românesc, precum FCSB sau Rapid, ar putea intra în curând în competiția din Republica Dominicană.

Potrivit celor mai noi informații, fotbalistul a acceptat provocarea reality-show-ului de la Kanal D și este pregătit să înfrunte cele mai grele condiții din Dominicană. Despre acesta s-a spus că l-ar înlocui în emisiune pe Cătălin Moroșanu.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 27 de ani, Ciuculescu este cunoscut în lumea fotbalului din România, dat fiind faptul că a fost legitimat la echipe cu nume din Capitală. Tânărul a fost pasionat de sport din copilărie și s-a dedicat sportului rege de la 7 ani.

Cine este Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România 2021

Eliminarea surprinzătoare de la Survivor România a luptătorului Cătălin Moroșanu ar putea produce schimbări majore. Ștefan Ciuculescu va fi noul concurent care se alătură competiției din Republica Dominicană, anunță Wowbiz.

ADVERTISEMENT

În fotbalul intern, Ciuculescu a apărat buturile formației FCSB, unde a făcut parte din echipa de juniori. Ulterior, a mai jucat la mai multe cluburi din țară, și, până să plece la Survivor România, a fost portarul echipei Rapid București.

  • 25.000 de euro este cota de piață a lui Ștefan Ciuculescu pe site-ul Transfermarkt.

Ștefan a moștenit pasiunea pentru fotbal de la tatăl său, fost fotbalist și fost arbitru divizionar. După ce s-a despărțit de Rapid, Ștefan Ciuculescu încearcă să dea mai departe din experiența sa copiilor care vin la clubul unde antrenează viitori portari din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Ștefan, numeroase atuuri care îl recomandă pentru lupta de la Survivor România

Mama fotbalistului, Alina Ciuculescu, a fost campioană la spadă, fiind componentă a echipei naționale a României care a câștigat de cinci ori Cupa României la acest sport, iar o dată a devenit campioană națională la această armă (1990).

Viitorul concurent de la Survivor este pasionat de karting, îi place să schieze și să pescuiască. Ștefan este optimist și spune că se va descurca în jungla Dominicană, întrucât are încredere în puterea lui de adaptare la nou.

ADVERTISEMENT

El se consideră un om de echipă, prin prisma meseriei sale, și speră să se înțeleagă bine cu colegii săi. În zilele următoare, telespectatorii vor afla din ce echipă va face parte Ștefan Ciuculescu la Survivor România, mai scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT