News

Cine este Ştefan Demici? Un personaj controversat, pendulînd între lumea interlopă şi scandaluri în peluze

Ştefan Demici, antrenorul de rugby de la Dinamo Bucureşti, este acuzat că a omorît cîinele unei cunoştinţe, aruncîndu-l de la etajul 14 sîmbătă, undeva la ora prînzului. Andreea Stroe,...
07.02.2017 | 00:04

Ştefan Demici, antrenorul de rugby de la Dinamo Bucureşti, este acuzat că a omorît cîinele unei cunoştinţe, aruncîndu-l de la etajul 14 sîmbătă, undeva la ora prînzului. Andreea Stroe, proprietara animalului, a postat pe Facebook imediat după incident, iar în ultimele două zile a avut mai multe discuţii şi cu presa, şi pe reţelele de socializare, în care a povestit ce s-a întîmplat.

A făcut plîngere la Poliţie, iar azi, luni, trebuia să meargă la audieri. Deşi iniţial Demici ar fi spus că nu are nici o legătură cu moartea cîinelui, Andreea Stroe a venit cu o declaraţie cum că Demici şi-ar fi recunoscut fapta. “A venit, s-a uitat în ochii mei şi a recunoscut. Acum pot să dorm liniştită. Mai departe să îl ierte Dumnezeu şi să îl pedepsească legea“, spune Andreea Stroe.

Bodyguarzi pentru evenimente “speciale”. Omul lui Petrache

Cine e Ştefan Demici, omul acuzat că a ucis cu sînge rece un animal nevinovat? FANATIK.RO a adunat informaţii din mai multe părţi, iar totul pendulează între relaţii în lumea interlopă şi scandaluri la care a luat parte inclusiv în peluzele stadioanelor. Demici are o firmă de bodyguarzi care este solicitată pentru diferite evenimente, în principal în viaţa de noapte a Bucureştiului. Gurile rele spun însă că solicitările nu sînt foarte multe şi vin în special de la oameni apropiaţi patronului. Printre aceştia miliardarul Adrian Petrache, cel care apelează foarte des la serviciile firmei lui “Fane”, cum îi spun toţi cunoscuţii. Demici este subcomisar în Ministerul de Interne şi are o imagine bună în cadrul instituţiei. Dar…

Pe “cîinii” din peluză îi deranjează

Nu acelaşi lucru s-ar putea spune despre imaginea sa în cadrul galeriei dinamoviste. Demici nu este văzut la fel de bine de suporterii “cîinilor”. Sau cel puţin de o parte “grea” a acestora. Iar “mîrîiturile” dintre părţi au pornit de cînd Demici şi-a trimis oamenii la unele meciuri ale lui Dinamo, în peluze, pentru a-i ţine sub control pe fani. Ultimul exemplu este chiar derby-ul cu Steaua, de la finalul anului trecut, cînd antrenorul de la rugby a avut bodyguarzi printre suporteri. Nu este foarte sigur dacă i-a dat o mînă de ajutor lui Negoiţă în baza unui contract sau a făcut-o benevol, dorind să-i mai scadă din cheltuieli patronului dinamovist, prins cu probleme financiare după ce a pierdut procesul cu Nicolae Badea.

La un pas de bătaie cu Sudul!

Un alt eveniment care-l leagă pe Demici şi firma sa de bodyguarzi de peluzele fotbalului s-a petrecut la o Cupă a suporterilor, cînd a fost la un pas de un conflict major. Era pe vremea cînd şi Peluza Sud a Stelei mergea pe stadion pentru a-şi încuraja echipa şi avea meciurile “din afara stadionului” cu cei de la Dinamo. Ultraşii povestesc că steliştii şi dinamoviştii îşi dăduseră “întîlnire” pentru reglarea unor conturi, iar Demici ar fi aflat de ceea ce se punea la cale. Iar soluţia pe care a găsit-o ar fi fost să-i ia la bătaie pe cei de la Peluza Sud! El şi bodyguarzii săi în locul fanilor lui Dinamo! Chiar a avut o discuţie mai aprinsă cu şefii de la Sud, care i-au transmis că ar fi cazul să se “potolească” singur şi să nu se mai bage în “afacerile interne” ale galeriilor. Atunci a făcut pasul înapoi.

Contre permanente cu Tamaş

Ştefan Demici este extrem de cunoscut şi printre fotbalişti. Cu unii este amic, cu alţii se duşmăneşte. Mai ales cu steliştii. Normal, de altfel… Gabi Tamaş este un caz special. A fost amic cu Demici, dar de cînd s-a transferat la Steaua, cei doi se înţeapă non-stop. Asta ca să folosim un limbaj elegant. De cîte ori se întîlnesc, Tamaş nu scapă prilejul de a-i mai arunca una, alta lui Demici, iar acesta suportă greu sau răbufneşte.

În toamna trecută, la petrecerea de la ziua lui Reghecampf, Tamaş a postat pe contul său de Instagram o aroganţă la adresa dinamoviştilor, în special a lui Demici. S-a fotografiat alături de “duşmanul” Meme Stoica şi a scris: “Pentru toţi dinamoviştii, vă iubesc, în special pentru dl. demici”

16507805_673705189475848_835746790_n

Ştefan Demici a înghiţit greu aroganţa lui Tamaş şi i-a replicat la momentul respectiv: “Prietenul Gabi Tamaş e ironic, ştie că sunt supărat pe el. Cînd ne împăcăm o să pun eu alte poze cu el cînd cînta impotriva Stelei“.

Torje apelează DOAR la bodyguarzii lui Demici!

Un alt amănunt extrem de interesant despre firma de bodyguarzi a lui Demici îl are în prim-plan pe Gabi Torje. Cei doi sînt extrem de buni prieteni de pe vremea cînd “Piticul” a jucat la Dinamo. De cînd s-a transferat în străinătate, relaţia nu s-a schimbat cu nimic. Ba din contră. De fiecare dată cînd vine la Bucureşti, Gabi Torje apelează doar la firma de bodyguarzi a lui Demici. Niciodată la altcineva, iar tarifele sînt pe măsură, pentru că Gabi este un om darnic cu prietenii săi.

Misiunea oamenilor lui Demici este foarte clară: trebuie să-l păzească pe fotbalist în principal de paparazzii de la diverse tabloide, care-l vînează non-stop. Dacă facem o recapitulare a ceea ce au surprins paparazzii cu Gabi în ultimul timp, se vede că firma lui Demici nu prea şi-a făcut treaba! Dar asta e… treaba lui Torje.

A scăpat ca prin minune în 2011

Ştefan Demici a avut un moment de cumpănă foarte important la începutul lui 2011. A fost internat de urgenţă în ianuarie 2011 din cauza unei infecţii la plămîni, iar starea i s-a înrăutăţit, apărînd complicaţii cardiace. A fost operat pe inimă, medicii au fost rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, dar Demici a avut noroc şi a scăpat.

Ulterior acelui eveniment, el declara: “Tot ce s-a întîmplat atunci mi-a schimbat viaţa. Am devenit mult mai atent cu mine, mult mai cumpătat în tot ceea ce fac şi, în plus, am renunţat la alcool şi la ţigări” Asta apropo de ce îl acuză Andreea Stroe, care declară că Ştefan Demici era sub influenţa băuturilor alcoolice cînd s-a produs incidentul cu cîinele.

“I-am spus lui Demici: Îmi pare rău pentru tine ca om, dar nu se poate să faci aşa ceva pentru că ţi-ai băut minţile! Dacă erai în casă cu un bărbat şi te enerva, băgai cuţitul în el?! (Andreea Stroe)

Ştefan Demici are 41 de ani, este antrenor de rugby la Dinamo şi ca sportiv a participat la Mondialul din 1999. A cucerit 6 titluri naţionale şi 4 Cupe