Life

Cine este Ștefan Doyle de la X Factor România 2021, românul adoptat de o familie din Irlanda. Și-a cunoscut părinții biologici după 30 de ani

Ștefan Doyle este unul dintre concurenții noului sezon X Factor România. Tânărul are o poveste de viață emoționantă.
06.09.2021 | 23:35
Cine este Stefan Doyle de la X Factor Romania 2021 romanul adoptat de o familie din Irlanda Sia cunoscut parintii biologici dupa 30 de ani
Cine este Ștefan Doyle de la X Factor România 2021, românul adoptat de o familie din Irlanda. Și-a cunoscut părinții biologici după 30 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Participantul a făcut o impresie foarte bună în premiera sezonului 10 datorită interpretării sale impecabile, dar și poveștii sale de viață. Românul a fost adoptat în urmă cu ani buni de o familie din Irlanda.

Ștefan J Doyle a cântat pe scena de la X Factor România 2021 piesa „Tiny Dancer” a lui Elton John. Cei patru jurați au rămas impresionați de atitudinea sa și mai ales, de voce.

ADVERTISEMENT

Piesa emoționantă i-a pus în valoare abilitățile vocale și a scos la iveală legătura strânsă pe care o are cu România, de unde a plecat în urmă cu 30 de ani.

Ștefan Doyle de la X Factor România 2021 i-a impresionat pe jurați

Ca și copil mi-am dat seama că nu eram la fel, arătam diferit. Fața mea, arătam diferit. Și am început să mă întreb că poate nu sunt irlandez. M-am născut în 1990 în Satu Mare. Nu a existat un moment în care cineva să îmi zică că ești adoptat.

ADVERTISEMENT

Eu mereu am știut. Am aflat apoi că eu sunt român. Nu știam unde era Româna, toți credeau că sunt din Italia. Eram bebeluș când am părăsit România. Acum e prima oară când m-am întors în România.

De curând mi-am cunoscut și părinții biologici. După 30 de ani. Eu i-am găsit. Nu i-am întâlnit, dar i-am văzut pe Facebook. Toată viața m-am întrebat de unde sunt cu adevărat și cine sunt părinții mei sau dacă sunt vii sau morți.

ADVERTISEMENT

Am aflat că trăiesc în Satu Mare și că am 3 frați și 3 surori care semănă cu mine. Mama mea adoptivă e lângă mine, ea mereu m-a susținut. Copilăria mea a fost frumoasă. Am copilărit cu muzică, am început că învăț pian.

Ea m-a învățat mereu că dacă vreau să merg să-i vizitez, să merg. Cred că o să mă simt mândru să fiu înapoi”, a povestit Ștefan J Doyle în emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cum au apreciat jurații momentul lui Ștefan Doyle de la X Factor

Concurentul de la X Factor România 2021 a fost extrem de apreciat de Delia, Ștefan Bănică, Loredana și Florin Ristei. Cei patru jurați au avut numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului venit din Irlanda după 30 de ani de când a fost adoptat.

Patru de „DA” a primit participantul care a fost prezent pe scena de la Antena 1 în premiera emisiunii. Acest lucru înseamnă că Ștefan J Doyle va merge direct în Bootcamp. El este primul care ajunge în echipa Loredanei Groza.

„Ești un muzician total și perfecțiunea este plictisitoare, avem nevoie de emoție. Aveam impresia că te rugai sau că aveai o muză”, i-a spus cântăreața concurentului din Irlanda.

ADVERTISEMENT