News

Cine este studenta omorâtă în vila din Iași. Ioana studia medicina la UMF “Grigore T. Popa”

Doi tinerei studenți la Facultatea de Medicină din Iași au fost găsiți omorâți într-o vilă dintr-un cartier rezidențial. Ioana și iubitul ei au fost incendiați.
11.12.2021 | 21:02
Cine este studenta omorata in vila din Iasi Ioana studia medicina la UMF Grigore T Popa
Cine este victima din vila din Iași. Ioana era studentă la Medicină. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ioana este studenta în vârstă de 21 de ani care a fost găsită îmjunghiată și incendiată. Fata locuia împreună cu iubitul marocan într-o casă din Iași.

Primele informații arată că cei doi erau studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” și locuiau de ceva timp cu chirie în vila din Moara de Vânt.

ADVERTISEMENT

Tânăra care a fost înjunghiată şi incendiată s-a născut în comuna Miroslava și ulterior a absolvit Liceul Teoretic „Miron Costin” din Iaşi. Apoi a fost admisă la facultate.

Cine este victima din vila din Iași. Ioana era studentă la Medicină

„Au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc.

ADVERTISEMENT

Cadavrele aparţin unor tineri, el în vârstă de aproximativ 24 de ani, ea de aproximativ 21 de ani. S-ar părea că el este din Maroc.

Se presupune identitatea victimelor, însă aceasta trebuie confirmată de rudele acestora. Ancheta este în curs de desfășurare”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

ADVERTISEMENT

Câteva ore mai târziu s-a aflat că Ioana și-a cunoscut partenerul de viață, un tânăr de origine marocană, în cadrul universității și au ajuns să locuiască împreună într-o casă unde achitau în fiecare lună suma de 1.000 de euro.

Vecinii susțin că cei doi obișnuiau să organizeze frecvent petreceri, unde prietenii și apropiați fumau narghilea.

ADVERTISEMENT

În plus, unul dintre vecini a povestit că a observat un străin în curtea casei. Evenimentul s-a petrecut în cursul zilei de 8.12.2021, respectivul fiind în stare de ebrietate.

Cei care au dat alarma în cazul dispariției îndrăgostiților din Iași sunt rudele studentului din Maroc. Aceștia nu au mai reușit să ia legătura cu el.

Îngrijorați au sunat la poliție, oamenii legii constatând crima din vila din Iași. Anchetatorii au descoperit și cine sunt suspecții principal în acest caz. Mai exact, este vorba despre doi tineri, tot studenți, de origine marocană, care au fost duși la audieri.

ADVERTISEMENT
Tags: