Life

Cine este tânăra blondă care se afla în mașina lui Culiță Sterp. A fost văzută imediat după accident

Cu cine era Culiță Sterp în autoturism în noaptea în care a intrat în coliziune cu o altă mașină. Tânăra a apărut după impact.
18.11.2022 | 00:17
Cine este tanara blonda care se afla in masina lui Culita Sterp A fost vazuta imediat dupa accident
Cu cine era Culiță Sterp în autoturism în noaptea în care a intrat în coliziune cu o altă mașină. Tânăra a apărut după impact. Sursa foto: Instagram / captură video TikTok. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este tânăra blondă care se afla în mașina cântărețului de muzică de petrecere din Hațeg în momentul în care artistul a trecut pe roșu. A fost văzută imediat după accidentul provocat în noaptea de 16 spre 17 noiembrie 2022.

Cu cine era Culiță Sterp în autoturism în noaptea în care a intrat în coliziune cu o altă mașină. Tânăra a apărut după impact

Culiță Sterp nu era singur în autoturism în clipa în care a provocat un accident, a trecut pe roșu și a fugit de la locul faptei. Vedeta se afla sub influența băuturilor alcoolice, în dreapta sa fiind o tânără superbă, blondă.

ADVERTISEMENT

Artistul se întorcea de la filmările unui videoclip care s-au desfășurat într-un resort de pe malul lacului Tarnița. Cel mai probabil femeia este de profesie dansatoare și a făcut parte din noul proiect al cântărețului.

Tânăra, care l-a însoțit pe fostul soț al lui Carmen de la Sălciua, a fost văzută la scurt timp după impact. Blondina a coborât din mașina lovită în centrul orașului Cluj-Napoca, ținuta sa fiind una pentru un eveniment.

ADVERTISEMENT

Conform wowbiz.ro, fata a animat atmosfera din fața camerelor de filmat. Mai mult decât atât, blondina a postat mai multe imagini pe social media de la videoclipul lui Culiță Sterp.

Culiță Sterp, accident din neatenție? Ce au observat fanii

Culiță Sterp și frumoasa blondină au apărut și într-o imagine pe TikTok, acolo unde fanii au observat anumite chestiuni. Foarte multe persoane s-au întrebat de ce tânăra era în mașina artistului și nu-și încheiase programul la 2:00 dimineața.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care internauții au început să-și dea coate. Au existat și oameni care au fost de părere că dansatoarea i-ar fi distras atenția interpretului de muzică de petrecere.

„Au fost prea atenți unu la altul și nu a mai fost atent la drum”, „E dansatoarea lui din următorul videoclip”, „La ora 2 noaptea urma să îi ofere un dans privat?”, sunt câteva dintre comentariile din online.

ADVERTISEMENT

De asemenea, foarte multe persoane care au remarcat asemănarea dintre blondină și partenera de viață a lui Culiță Sterp, Daniela. Cei doi au devenit părinții unui băiat pe nume Milan, în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT