News

Cine este tânăra care a murit după ce a căzut de la etaj, la Târgu Jiu. Ana avea doar 20 de ani

Ana, o tânără de 20 de ani, și-a pierdut viața sâmbătă, după ce a căzut de la geamul apartamentului în care locuia cu părinții, în Târgu Jiu.
29.01.2023 | 16:45
Cine este tanara care a  murit dupa ce a cazut de la etaj la Targu Jiu Ana avea doar 20 de ani
Ana a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc din Târgu Jiu / Colaj foto: Fanatik / Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Dramă uriașă pentru o familie din Târgu Jiu. Ana, o fată care avea tot viitorul înainte, a decedat după ce a căzut de la etajul 1 al blocului în care locuia. Anchetatorii nu au aflat dacă a fost un gest deliberat sau doar un accident.

Tatăl Anei a sunat la 112, după ce și-a găsit fiica prăbușită de la etaj

Părinții fetei au fost cei care au descoperit tragedia, după ce au mers în camera fetei și au găsit fereastra deschisă. Ulterior, ei au constatat că fiica lor era prăbușită pe trotuar, cu răni în zona capului. Tatăl tinerei a fost cel care a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

“La data de 28 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de un bărbat din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că fiica sa a căzut de la etajul apartamentului unde locuiește. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit-o pe tânăra de 20 de ani în stare de inconștiență. 

ADVERTISEMENT

Echipajul Serviciului de Ambulanță prezent la fața locului a constatat decesul tinerei, corpul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. 

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa”, a comunicat poliția, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Tănăra s-ar fi certat recent cu iubitul ei

Ana terminase anul trecut liceul și avea o relație cu un tânăr de vârsta ei. Conform sursei citate, între cei doi ar fi avut loc mai multe certuri, în ultima perioadă, care și-au pus amprenta asupra fetei.

Vecinii spun că au văzut-o destul de abătută pe tânără și că au auzit că s-a certat cu iubitul ei. Nimeni nu și-a închipuit că Ana ar fi în stare de un gest necugetat.

ADVERTISEMENT

În acest moment se iau în calcul ambele variante, accident sau sinucidere. Cauza morții urmează să fie stabilită la necropsie.

ADVERTISEMENT