News

Cine este tânăra care a murit în accidentul produs în Tulcea. Era studentă la Moscova

05.05.2021 | 19:34
Cine este tanara care a murit in accidentul produs in Tulcea Era studenta la Moscova
Cine este tânăra care a murit în accidentul produs în Tulcea. Era studentă la Moscova. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tragic accident rutier a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în județul Tulcea. Acesta s-a soldat cu decesul unei fete de 19 ani. Tânăra care a murit avea domiciliul în București și era studentă la Moscova.

Sofia Ana F. studia în Capitala Rusiei, la Institutul de Cinematografie Gherasimov. În urmă cu doi ani, grație talentului ei, a fost admisă la clasa regizorului Vladimir Menshov, renumit pentru filmul “Moscova nu crede în lacrimi”, informează Observatornews.

ADVERTISEMENT

În momentul tragediei din Tulcea, și sora Sofiei se afla în mașina care s-a izbit violent de un copac. Aceasta se află în spital, fiind rănită, în urma evenimentului rutier.

Cine este tânăra de 19 ani decedată în teribilul accident produs în Tulcea

Dramă fără margini pentru o familie din Tulcea în a treia zi de Paște. O maşină în care se aflau cinci tineri s-a făcut praf într-un copac. Sofia, o fată de 19 ani, a murit pe loc. Din primele informații oferite de Poliție, se pare că șoferul vinovat de producerea tragediei era băut în momentul accidentului.

ADVERTISEMENT

Sofia studia în Rusia, la Institutul de Cinematografie Gherasimov. Sora Sofiei se afla în aceeaşi maşină, în momentul impactului. Tatăl fetelor este medic.

La locul tragediei au intervenit de urgenţă două echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere şi modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijin sosind patru echipaje SAJ Tulcea.

ADVERTISEMENT

La faţa locului au fost găsite cinci victime, dintre care două încarcerate: conducătorul auto şi pasagera din dreapta faţă. Pompierii au extras cele două victime. Din nefericire, tânăra, în vârstă de 19 ani, Sofia, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, medicul de pe ambulanţa SAJ pronunţând decesul.

După monitorizare şi acordarea măsurilor de prim ajutor şi celelalte patru victime, ce prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale.

ADVERTISEMENT
Ana Sofia F. Sursa foto: Facebook

Mesaje de condoleanțe în mediul online după decesul Sofiei

În mediul virtual au început să curgă mesaje de condoleanțe după vestea decesului Sofiei. Apropiații fetei sunt cutremurați de vestea morții acesteia.

”În această săptămână luminată Dumnezeu a ales să aibă alături de El o tânără și frumoasă domnișoară – pe SOFIA F.! Tânăra și-a pierdut viața într-un tragic accident, petrecut în această noapte pe drumul Jurilovca – 2 Cantoane, județul Tulcea.

Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața acestei tinere care a plecat dintre noi la vârsta de doar 19 ani. A fost mândria familiei domnului Silviu Feodor, studentă eminentă la Moscova.

Fie ca dragostea familiei, a prietenilor și a colegilor să reprezinte sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească! Cele mai sincere condoleanțe!”, scrie Comunitatea Rușilor-Lipoveni pe Facebook.

”Tristețe și durere mare. Dumnezeu să o odihnească în pace!”; „Ce tragedie, doamne Dumnezeule! Păcat mare păcat. Fetiță așa tânără și frumoasă…..Câtă durere pentru părinți și cei dragi ! Odihnă veșnică, înger frumos!”;

”Drum lin spre cer. Nu pot să cred că ai plecat asa devreme Condoleanțe familiei!”, „Atât de tânără? Dumnezeu să o odihnească întru împărăția Să”, sunt unele dintre sutele de mesaje transmise.

ADVERTISEMENT