News

Cine este tânăra care s-a aruncat de la etaj la maternitatea Medgidia, la două zile după ce a născut. Ce făcuse în timpul sarcinii

Cine este tânăra care s-a aruncat de la etaj la maternitatea Medgidia, la două zile după ce a născut? Detalii tulburătoare.
04.11.2023 | 10:32
Cine este tanara care sa aruncat de la etaj la maternitatea Medgidia la doua zile dupa ce a nascut Ce facuse in timpul sarcinii
Cine este tânăra care s-a aruncat de la etaj la maternitatea Medgidia. Sursă foto: observatornews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este tânăra care s-a aruncat de la etaj la maternitatea Medgidia, la două zile după ce a născut? Cazul ei a cutremurat țara. Ce poveste are aceasta și ce a făcut în timpul sarcinii?

Cine este tânăra care s-a aruncat de la etaj la maternitatea Medgidia

Un caz șocant s-a produs în urmă cu puțin timp. Este vorba despre tânăra care s-a aruncat de la etaj la maternitatea Medgidia. Născuse de două zile, iar cu doar câteva ore înainte să facă acest gest, a semnat o hârtie prin care și-a lăsat fetița în grija statului.

ADVERTISEMENT

După întreaga tragedie, detalii tulburătoare au ieșit la suprafață. Se pare că tânăra care s-a aruncat de la etaj la maternitatea Medgidia ar fi avut probleme psihice. Mai mult de atât, ea a fost și internată într-o clinică de specialitate.

Pe perioada sarcinii însă, pentru a nu-i face rău bebelușului, tânăra a decis să renunțe la tratament. Trebuie menționat faptul că aceasta a născut prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă.

ADVERTISEMENT

Nu au fost complicații în timpul operației, însă după ce a adus copilul pe lume, ea a luat o decizie neașteptată. A vorbit cu un psiholog, iar mai apoi a semnat documentul pentru a lăsa bebelușul în grija statului.

Nu a durat mult, iar după câteva ore, tânăra a făcut gestul extrem. Mai exact, aceasta a rămas nesupravegheată în rezervă, a deschis geamul de la salon, iar mai apoi s-a aruncat în gol, arată observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Cu ce probleme se confrunta aceasta înainte să nască

Ulterior, ea a fost găsită în curtea din spate a spitalului. Iar directorul Spitalului Medgidia a confirmat cele întâmplate. Tot el este cel care a spus că s-a aflat și despre tulburările psihice ale acesteia.

“Am aflat ulterior că avea ceva tulburări psihice pe care le-a negat la internare”, a declarat Dorel Oprea, director Spitalul Medgidia. Și totuși cine este tânăra care s-a aruncat de la etaj la maternitatea Medgidia?

ADVERTISEMENT

Surse le-au spus celor de la observatornews.ro că aceasta a absolvit ASE și a fost studentă doi ani la Medicină. Deși s-a luptat cu depresia, se pare că în final a pierdut lupta. De asemenea, faptul că tatăl copilului nu și-a dorit bebelușul, a contat enorm la decizia ei.

Mai departe, bebelușul urmează să mai rămână câteva zile în spital. Un medic a declarat pentru sursa citată că mama sa nici nu a dorit să o alăpteze. Astfel, acesta este alimentată cu lapte praf.

”Mama n-a dorit s-o alăpteze, să se implice emoţional cu copilul. A rămas supravegheată la noi, e alimentată cu lapte praf. E un copil sănătos”, a precizat Magdalena Oprea, medic.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele actor! A fost o legendă. Nu te vom uita niciodată
A MURIT marele actor! A fost o legendă. Nu te vom uita niciodată
Finaliștii Vocea României 2023. Cursă strânsă pentru premiul de 100.000 de euro
Finaliștii Vocea României 2023. Cursă strânsă pentru premiul de 100.000 de euro
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română