News

Cine este tânărul care i-a cerut unei cerșetoare din Mamaia să-și omoare copilul pentru suma de 2.000 de lei

Un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice a făcut un gest uluitor. I-a cerut unei cerșetoare să-și omoare copilul. S-a aflat că băiatul este din București și că îl cheamă Vlad.
11.08.2021 | 16:26
Cine este tanarul care ia cerut unei cersetoare din Mamaia sasi omoare copilul pentru suma de 2000 de lei
ADVERTISEMENT

Un bărbat din București a făcut mai multe gesturi șocante doar pentru a câștiga mai mulți urmăritori pe rețelele de socializare. Acesta i-a cerut unei cerșetoare să-și omoare copilul, iar ca recompensă ar fi primit 2000 de lei.

Mai târziu același tânăr a fost filmat în momentul în care arunca cu scaune de pe balconul hotelului unde este cazat. Poliția s-a autosesizat în acest caz. Deocamdată nu a fost depusă nicio plângere.

ADVERTISEMENT

Cine este tânărul care i-a cerut unei cerșetoare din Mamaia să-și omoare copilul pentru suma de 2000 de lei

Vlad din București a dus distracția la extrem și deja terorizează o stațiune întreagă. Tânărul a făcut mai multe gesturi uluitoare doar pentru a atrage atenția asupra sa și pentru a căpăta mulți urmăritori pe rețelele de socializare, dar reacțiile nu au fost cele așteptate.

Unul dintre cele mai șocante clipuri este acela în care tânărul îi cere unei femei să-și omoare copilul pentru 2000 de lei. Femeia îl refuză, așa că tânărul îi cere același lucru unei alte cerșetoare.

ADVERTISEMENT

“Tânăr: Îți dau 2.000 de lei dacă îți omori copilul în fața mea

Femeie: Cum să îl omor…

Tânăr: Dă-l… că faci altul”, este o parte a dialogului.

În același filmuleț bucureșteanul agresează un alt tânăr și îi sparge ochelarii.

Tânărul a avariat mai multe mașini

Într-un alt filmuleț tânărul teribilist cazat într-un complex de lux din Mamaia a fost filmat în timp ce arunca de la etaj sticle și scaune chiar dacă ar fi putut răni persoanele care treceau. Acesta a avariat mai multe mașini din parcarea hotelului.

Poliția s-a autosesizat în acest caz și a început să facă cercetări. Polițiștii spun că deocamdată nu a fost depusă nicio plângere.

ADVERTISEMENT

“În urma apariției în spațiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

Menționăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală”, este comunicatul remis de IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT