Life

Cine este tânărul cu care se iubește fata lui Sorin Bontea. Miruna și iubitul, în ipostaze tandre. Foto

Miruna, fiica lui chef Sorin Bontea, este îndrăgostită lulea. Tânăra în vârstă de 19 ani s-a afișat în ipostaze tandre în brațele unui băiat, care a dat din casă.
17.11.2021 | 18:44
Cine este tanarul cu care se iubeste fata lui Sorin Bontea Miruna si iubitul in ipostaze tandre Foto
Miruna, fiica lui Sorin Bontea, este îndrăgostită. Cum s-a afișat tânăra de 19 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adolescenta este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală, lucru pe care, cu siguranță, l-a învățat de la renumitul său tată, care nu vorbește prea des despre familie.

Tânăra în vârstă de 19 ani este activă pe social media, dar din păcate, nu postează și imagini cu iubitul ei. Doar că partenerul ei de viață nu este de aceeași părere.

ADVERTISEMENT

Băiatul cu care se iubește Miruna Bontea a oferit detalii prețioase despre relația pe care o are cu fiica lui Sorin Bontea, dar și de când sunt împreună.

Miruna, fiica lui Sorin Bontea, este îndrăgostită. Cum s-a afișat tânăra de 19 ani

Conform spynews.ro, fiica lui Sorin Bontea și tânărul cu care s-a afișat pe rețelele de socializare formează un cuplu din data de 11 martie a acestui an, așadar nu sunt la început de drum.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea cei doi s-au afișat în câteva ipstaze tandre. Se sorb din priviri și lasă de înțeles că dragostea este foarte mare între ei.

Povestea de dragoste merge strună, după cum se poate observa din imaginile distribuite pe Tik Tok de băiatul cu care se iubește în prezent Miruna Bontea.

ADVERTISEMENT
Miruna Bontea și iubitul ei, în mall
Miruna Bontea și iubitul ei. Sursa foto: Tik Tok. Colaj: Fanatik

Miruna Bontea, bucuria părintelui ei, chef Sorin Bontea

Celebrul jurat de la „Chefi la cuțite” nu poate fi decât mândru de copilul său, care este în căutarea propriului drum în viață.

Juratul de la Antena 1 a mărturisit în urmă cu ceva timp că are numai cuvinte frumoase de spus despre fiica sa, care i-a făcut o surpriză plăcută în show-ul moderat de Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

La audițiile din anul 2018 Miruna avea să-și impresioneze tatăl cu o rețetă de lava cake, de altfel desertul ei preferat. Tot atunci Sorin Bontea și-a exprimat sentimentele pentru fiica sa.

„M-am emoționat foarte tare, e fata lui tata. M-am fâstâcit puțin așa, om bătrân”, spunea atunci juratul de la Chefi la cuțite, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT