ADVERTISEMENT
Life

Cine este Tata Teo, unul din cei mai importanți oameni de la Survivor România. Concurenții depind mult de el

Autor: Dan Suta | 09.05.2021 | 17:40
Cine este Tata Teo, unul din cei mai importanți oameni de la Survivor România. Concurenții depind mult de el
Tata Teo, medicul concurenților de la Survivor România. Foto: Youtube

Tata Teo este unul din oamenii fundamentali de la Survivor România, cel care are grijă de concurenți 24 din 24. Emisiunea de la Kanal D este mai mult decât se vede pe micul ecran, în spatele camerelor de filmat fiind angrenați zeci de persoane care se asigură ca totul să fie bine, în primul rând pentru siguranța concurenților.

ADVERTISEMENT

Theodor Liviu Goian este medicul concurenților de la Survivor România, specializat pe acupunctură, unul din oamenii pe care atât Faimoșii cât și Războinicii îl îndrăgesc deoarece el îi ajută să se pună pe picioare de cele mai multe ori atunci când se accidentează sau se simt slăbiți.

Acesta a dezvăluit într-un interviu pe Youtube de unde a primit această poreclă. Acesta a spus că Războinicii i-au spus prima oară Tata Teo probabil din cauza diferenței de vârstă dintre el și concurenți, aceștia văzându-l ca un tată.

Tata Teo, dezvăluiri despre Survivor România

„Este al doilea sezon. Primul sezon la mine a început mai târziu. Acest sezon a început din prima cu probleme de tip medical și de aici aparițiile mele mai dese”, a declarat Tata Teo la „Ștafeta mixtă”.

ADVERTISEMENT

Medicul a spus că mai toți participanții au avut probleme, unii dintre concurenți întâmpinând situații destul de grave.

Acesta a spus că majoritatea problemelor cu care ajung concurenții la el sunt legate de foame și că emisiunea este reală, asta pentru cei care încă se mai îndoiesc că nu e chiar așa cum se vede la televizor.

Nuca de cocos pe care o consumă concurenții, bună, dar nu zilnic

„N-au cum să fie separat. Sigur, a depune un efort când nu ai resurse e foarte greu. Mâncarea vine după tot efortul ăla. Apare apoi dezamăgirea celor care pierd și se transpune în plan psihic, iar asta îi doboară și mai tare. Toate contribuie la o îngreunare a traiului până la urmă”, a explicat doctorul Goian.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit și despre mâncarea principală a concurenților de la Survivor: nuca de cocos. Medicul susține că nuca de cocos este bună pentru organism deoarece are nutrienți, însă consumată în exces, din cauza uleiurilor pe care le conține, poate provoca probleme la stomac.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!