Life

Cine este tatăl lui Francesco Paglieri de la Asia Express? Patrizia Paglieri, dezvăluiri despre fostul soț

Patrizia Paglieri de la Asia Express este foarte discretă legat de viață personală, de aceea se știu foarte puține lucruri despre bărbații din viața ei.
20.10.2021 | 17:02
Cine este tatal lui Francesco Paglieri de la Asia Express Patrizia Paglieri dezvaluiri despre fostul sot
Cine este tatăl lui Francesco Paglieri de la Asia Express? Patrizia Paglieri, dezvăluiri despre fostul soț. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta jurată de la Masterchef România a făcut câteva dezvăluiri despre fostul soț, tatăl fiului ei Francesco, cu care face echipă în competiția de pe Drumul Împăraților.

Bruneta susține că nu are niciun fel de relație cu fostul partener de viață, cel care a făcut-o mamă pentru că despărțirea nu a avut loc în cei mai buni termeni.

ADVERTISEMENT

La numai un an de când venea pe lume Francesco, Patrizia Paglieri și fostul partener de viață au luat decizia de a pune capăt relației de dragoste.

Patrizia Paglieri de la Asia Express, discretă legat de viața amoroasă. Cine este tatăl lui Francesco, fiul ei

Patrizia Paglieri a luat o decizie radicală la momentul respectiv, spunându-i fiul ei că nu are tată pentru că acesta a încetat din viață, dar abia mai târziu i-a spus adevărul.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Asia Express a mai subliniat faptul că Francesco a știut că figura parternă este decedată, asta și pentru că vedeta nu dorea să-i dea prea multe explicații.

„Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe întruna despre el, iar eu să nu am răs­punsuri.

ADVERTISEMENT

Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos și l-am lăsat cu ideea că e mort.

La 14 ani, când am sperat că va înţelege, i-am explicat”, spunea în urmă cu ceva vreme vedeta de la Antena 1, conform apropotv.ro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, într-o emisiune TV Patrizia Paglieri a mai precizat că tatăl fiului ei nu și-a dorit să fie în viața copilului și nici nu a încercat să-l caute vreodată.

Mai mult decât atât, celebrul bucătar a povestit că la un moment dat s-au întâlnit întâmplător pe aeroport, dar bărbatul i-a evitat. Se întâmpla când Francesco avea 7 ani.

Francesco Paglieri, despre viața fără tatăl său. Cum a fost

Fiul Patriziei Paglieri a mărturisit că nu a simțit lipsa tatălui din viața sa, asta pentru că s-a bucurat de prezența bunicului de la care a învățat foarte multe lucruri.

În plus, concurentul de la Asia Express a vrut ca mama lui să fie fericită și chiar să se căsătorească din nou. Bruneta are o relație la distanță de 4 ani cu un sicilian mai mic cu doi ani decât ea.

„Îl aveam pe bunicul, el era figura mea paternă, nu am simțit lipsa tatălui. Dacă nu a fost cea mai ok persoană, de ce să simt nevoia să-l întâlnesc.

Pe mama mea aș lăsa-o să se căsătorească, e liberă, a treia e cu noroc”, declara Francesco Paglieri, într-un show de la Antena Stars, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT