Sporturi

Cine este Taylor Townsend, adversara Simonei Halep din turul doi de la WTA Miami 2019. Ce probleme a avut americanca la US Open

22.03.2019 | 13:30
Cine este Taylor Townsend adversara Simonei Halep din turul doi de la WTA Miami 2019 Ce probleme a avut americanca la US Open
ADVERTISEMENT

Cine este Taylor Townsend, prima adversară a Simonei Halep de la WTA Miami 2019. Turneul de la Miami este în plină desfăşurare, iar meciurile tari şi surprizele au început deja să apară. Simona Halep şi-a aflat adversara din turul secund de la WTA Miami 2019, asta după ce în runda inaugurală a beneficiat de bye, fiind unul dintre capii de serie de pe tabloul principal de simplu.

Cine este prima adversară a Simonei Halep de la Miami Open 2019

Prima adversară a Simonei Halep la Miami va fi Taylor Townsend, locul 96 WTA. Townsend a învins-o în primul tur pe suedeza Johanna Larsson, numărul 79 mondial, scor 6-1, 6-2, după oră şi 12 minute de joc. Americanca Taylor Townsend şi Simona Halep s-au mai întâlnit de două ori, la Cincinnati în 2017 şi la Roland Garros în 2018. În ambele meciuri s-a impus jucătoarea noastră. La Paris, anul trecut, americanca a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO despre Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Până în prezent, americanca în vârstă de 22 de ani nu a reuşit să pătrundă în Top 50 WTA. Cea mai bună clasare a ei a fost locul 61 WTA, atinsă în luna iulie a anului trecut. Ea este pregătită de tatăl jucătorului de tenis Donald Young, Donald Young Senior, iar idolul ei din copilărie este Martina Navratilova. De asemenea, visul americancei este să ajungă în Top 5 WTA şi să se impună la toate turneele de Grand Slam de câteva ori, un obiectiv destul de îndrăzneţ.

Taylor Townsend, adversara Simonei Halep din turul secund de la Miami Open 2019

Taylor Townsend şi problemele pe care le-a avut cu greutatea

Taylor Townsend nu s-a ascuns niciodată de aparenţe şi a vorbit fără perdea despre constituţia ei fizică: “Nu am fost niciodată un model, chiar şi atunci când eram copil, eram mai plinuţă, iar domnul Young poate depune mărturie (râde). Mie nu-mi pasă ce se spune în circuit despre mine, dar odată ce joc şi câştig, cui îi mai pasă de toate astea?”, a spus Taylor Townsend într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani.

ADVERTISEMENT

Denumită noua Serena Williams, Taylor a vorbit şi despre lucrurile care contează cu adevărat pe terenul de tenis, mai ales că în 2012, USTA i-a retras sprijinul pe motiv că era supraponderală. “Tot ceea ce este important, ceea ce contează este energia pe care o aduc pe teren, pentru că doar așa câștigi. Nu voi putea niciodată să-mi schimb corpul. Mă accept aşa cum sunt eu şi muncesc din greu pentru a reuşi”, a spus Taylor Townsend.

Tags: