Life

Cine este Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities 2021? Din ce face bani

Cine este Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities 2021? Iată din ce face bani noul membru de la masa juriului.
04.08.2021 | 18:01
Cine este Tibi Clenci noul jurat de la Bravo ai stil Celebrities 2021 Din ce face bani
ADVERTISEMENT

Află cine este Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities 2021. Noul membru de la masa juriului are un renume în lumea modei din afara României. În același timp, este și un fotograf talentat.

Tibi Clenci este cel care îl va înlocui pe Cătălin Botezatu în noul sezon al show-ului de fashion de la Kanal D. Sezonul 7 este unul plin de surprize, iar una dintre ele este noul coleg al Ralucăi Bădulescu și al lui Maurice Munteanu.

ADVERTISEMENT

Cine este Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities 2021? Din ce face bani

Iată cine este Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities, care îl va înlocui pe Cătălin Botezatu. Noul membru al juriului este unul dintre cei mai renumiți fotografi de fashion din România, însă are un renume în în afara țării, scrie WOWbiz.ro.

Tibi Clenci a colaborat cu a colaborat cu publicații internaționale precum Vogue, Vogue Japan, Vogue India, GQ Brazil, GQ Spain, Elle France, dar și altele.

ADVERTISEMENT

Noul jurat este și fondatorul Allure Management, o cunoscută agenție de fotomodele. Totodată, a fost și directorul de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph – ediția Fashion.

De-a lungul timpului, Tibi Clenci a primit trei trofee Elle Style Awards pentru Cel mai bun fotograf din România. Acesta îi asigură și un loc pe „Hall of Fame”, în cadrul Elle International, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT

Fiind un fotograf de fashion, Tibi Clenci știe cum să scoată în evidență lucrurile esențiale. Acesta a declarat că vrea să fie un artist în căutarea muzei” în cadrul show-ului de la Kanal D.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii.

ADVERTISEMENT

Ca jurat la <Bravo, ai stil! Celebrities >, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul”, a declarat Tibi Clenci despre noul său rol.

Surprize mari în noul sezon Bravo, ai stil! Celebrities

Noul sezon Bravo, ai stil! Celebrities aduce surprize mari pentru telespectatori. Cătălin Botezatu și-a anunțat plecarea recent, provocând tristețe fanilor, însă Tibo Clenci este gata să dea tot ce are mai bun alături de ceilalți doi jurați, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Printre concurentele care participă la emisiunea prezentată de Ilinca Vandici se numără Anda Adam, Nicoleta Nucă și Ioana Filimon.

Olga Verbiţchi, câștigătoarea X Factor 2016, este una dintre concurente, dar și Carmen Negoiță, fostă concurentă la Ferma 2019.

Otniela, Ruxi, Sensy şi Mădălina Pamfile vor putea fi și ele urmărite pe micile ecrane, începând din această toamnă.

ADVERTISEMENT