Life

Cine este Tina Glandian, avocata celebră venită din America să-i apere pe frații Tate. S-a mai ocupat de cazurile lui Michael Jackson, Chris Brown și Mike Tyson

Frații Tate și-au angajat una dintre cele mai bune avocate din lume! Cine este Tina Glandian, venită tocmai din America pentru a-i apăra pe Tristan și Andrew?
03.02.2023 | 08:56
Cine este Tina Glandian avocata celebra venita din America sai apere pe fratii Tate Sa mai ocupat de cazurile lui Michael Jackson Chris Brown si Mike Tyson
Cine este Tina Glandian, avocata fraților Tate. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea/ Eduard Vînătoru
ADVERTISEMENT

Tristan și Andrew Tate apelează la orice mijloace pentru a ieși din închisoare. Pentru a se asigura că vor scăpa de pedeapsă, frații milionari și-au angajat una dintre cele mai bune avocate din lume. Tina Glandian i-a mai apărat pe Michael Jackson, Chris Brown și Mike Tyson.

Cine este Tina Glandian? Avocata a venit din America pentru a-i apăra pe frații Tate

Cum nu primesc vești bune din partea autorităților române, care au decis să-i mai țină în închisoare, frații Tate fac tot ce le stă în putință pentru a-și recăpăta libertatea. Milionarii au fost arestați în decembrie, fiind acuzați de trafic de persoane, viol și crearea unui grup infracțional, însă își susțin nevinovăția până în pânzele albe. 

ADVERTISEMENT

Astfel, frații Tate au apelat la serviciile Tinei Glandian, una dintre cele mai bune avocate din lume, care a venit tocmai din America pentru a se ocupa de cazul lor.

Avocata nu este la primul său caz dificil, în trecut, aceasta i-a apărat pe Michael Jackson, Chris Brown, Mike Tyson, precum și pe Kesha.

ADVERTISEMENT

Domeniul de activitate al Tinei Glandian cuprinde mai multe specialități, precum apărare penală și litigii civile, iar timp de 7 ani, din 2012 până în 2019, a fost numită de revista Super Lawyers „doamna Glandian, Steaua în ascensiune a Californiei de Sud”, scrie insidesport.in. 

Tina Glandian este una dintre cele mai apreciate avocate din America

În prezent, avocata fraților Tate este angajată a firmei de avocatură Geragos & Geragos. Aici s-a angajat în anul 2005 și inițial a lucrat în biroul din Los Angeles, apoi a deschis sediul companiei din New York, pe care îl și conduce acum.

ADVERTISEMENT

Tina Glandian a studiat și s-a licențiat în domeniul juridic în California, New York, Nevada și Florida. În anul 2003, a obținut diploma în domeniul artelor comunicării de la Universitatea din San Diego, iar în 2007 a terminat doctoratul în Drept de la Loyola Law School.

Pe lângă cazurile celebre de care s-a ocupat, avocata din America a ținut discursuri la o serie de evenimente, inclusiv alături de gigantul juridic F. Lee Bailey, la Summitul Național al Avocaților Trial din Miami, Florida.

ADVERTISEMENT

Avocata fraților Tate are, de asemenea, permisiunea să profeseze la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru Al Doilea Circuit și al Noua Circuit, la Tribunalul Districtual al Statelor Unite pentru Districtele de Sud și de Est din New York, la Tribunalul Districtual al Statelor Unite pentru Districtul Central din California și la Tribunalul Districtual al Statelor Unite pentru Districtul Nevada, scrie thenationaltriallawyers.org.

ADVERTISEMENT