News

Cine este Traian Ogâgău, primarul care își pedepsește fiica punând-o să stea în genunchi, dezbrăcată

17.09.2020 | 08:10
Cine este Traian Ogagau primarul care isi pedepseste fiica punando sa stea in genunchi dezbracata
Traian Ogâgău și-a filmat propria fiică în timp ce o obliga să stea în genunchi, dezbrăcată. Sursa foto: timponline.ro
ADVERTISEMENT

În ultimele 24 de ore, Traian Ogâgău, primar al orașului-stațiune Sîngeorz-Băi și candidat independent pentru un nou mandat cu susținerea Partidului Național Liberal, a căpătat o notorietate pe care cu siguranță nu și-ar fi dorit-o niciodată. Asta pentru că o filmare făcută chiar de el în timp ce își „pedepsește” propria fiică forțând-o să stea în genunchi, dezbrăcată și cu mâinile deasupra capului a devenit virală, stârnind un val de revoltă în mediul online.

Pe înregistrarea cu pricina se aude foarte clar vocea micuței, care repetă, printre lacrimi și suspine, cuvintele tatălui său: „Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, „Nu mai sunt fițoasă”, „Nu mai sunt figurantă” și „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”.

ADVERTISEMENT

Chestionat pe marginea subiectului, edilul susține că a recurs la acest gest pentru că Traiana „a devenit obraznică” și dă vina pe rivalii politici pentru apariția imaginilor. „Să folosești filmulețe din viața personală, cu copii, este mult sub demnitatea umană. Să vă fie rușine”, le transmite acesta social-democraților.

Cine este Traian Ogâgău, primarul care și-a umilit propria fiică. Conduce un post de radio local

Născut pe 23 septembrie 1976 la Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău este absolvent al Facultăţii de Geografie a Turismului din cadrul UBB Cluj-Napoca și se află la primul mandat ca primar al orașului-stațiune din Bistrița Năsăud.

ADVERTISEMENT

Pe plan local a devenit cunoscut ca proprietar al postului Radio Someș, precum și a unor restaurante din localitate, dar acestea nu apar în declarația de avere. Pe numele său sunt trecute doar un autoturism Toyota din 2010, două terenuri și acţiuni la firma Tonight SRL Bistriţa.

„Fiecare își apostrofează copilul sau îi aplică pedepse cum consideră el”

Eu îți spun cum îi, tu îți extragi de aici ce vrei și cum vrei, că m-am săturat… Am fost astă iarnă la schi cu copiii în Austria, iar Traiana a devenit obraznică pe acolo.

ADVERTISEMENT

A fost ieșită din duș, dezbrăcată și cu părul ud, și am pus-o la colț, la perete, și am pus-o să repete să-i trimit mamei sale.

I-am trimis înregistrarea mamei sale, iar de acolo a dispărut și nu știu cum a ajuns pe unde a ajuns. Fiecare își apostrofează copilul sau îi aplică pedepse cum consideră el. Eu nu consider că am umilit-o.

ADVERTISEMENT

Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, cum sunt unii copii de demnitari și de șmecheri, mai bine câte-o lecție din asta”, a declarat edilul pentru stiridebistrița.ro cu privire la filmarea care a stârnit un val de revoltă în mediul online.

ADVERTISEMENT