Life

Cine este Valentin Andrieș de la Chefi la Cuțite. Drama trăită de concurentul care i-a uimit pe jurați

Valentin Andrieș a venit la Chefi la Cuțite și a reușit să îi impresioneze pe jurați. Acesta ascunde în spate o poveste dureroasă.
11.04.2023 | 10:56
Cine este Valentin Andries de la Chefi la Cutite Drama traita de concurentul care ia uimit pe jurati
Povestea lui Valentin Andrieș de la Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Valentin Andrieș este concurentul de la Chefi la Cuțite care a reușit să-i lase fără cuvinte pe jurați. Tânărul, care este nevăzător, a venit în platoul de la Antena 1 plin de optimism și a decis să îi impresioneze pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Povestea lui Valentin Andrieș de la Chefi la Cuțite

Deși a trecut prin momente dureroase ani întregi, Valentin Andrieș de la Chefi la Cuțite nu și-a pierdut speranța. Acesta a preparat o salată de vinete cu maioneză care a fost spre deliciul juraților. De asemenea, el a fost însoțit de câinele său în platoul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Valentin Andrieș și-a deschis sufletul și a vorbit depre problemele sale. Pe când avea doar 7 ani, tânărul a început să aibă probleme cu vederea. În primul an de facultate însă, pe când avea doar 22 de ani, acesta nu a mai putut vedea nimic.

A mers peste tot în căutarea unor răspunsuri. De la psiholog, spital, până și la preoți, iar în final a primit diagnosticul. Concurentul de la Chefi la Cuțite suferă de rinopatie pigmentară, iar în final și-a pierdut vederea complet. Povestea lui avea să îi șocheze pe jurați, dar și pe Gina Pistol, care de altfel este și destul de sensibilă. 

ADVERTISEMENT

„Sunt nevăzător. De la vârsta de 7 ani, mama a observat că sunt niște mici dificultăți cu mine, mai ales pe întuneric. M-a dus la mai multe instituții, de la psiholog, la preot, la mai multe lucruri ca să își dea seama ce am. (…)

Am aflat, într-un final, că am Rinopatie pigmentară (…) Odată ce am ajuns pe la vârsta de 21 – 22 de ani, țin minte că eram primul an de facultate când la sfârșitul anului nu mai puteam să văd de pe hârtie”, a mărturisit Valentin Andrieș, la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Jurații emisiunii au fost impresionați

În ciuda preparatului său simplu pregătit, concurentul a avut parte de o surpriză plăcută. Acesta a primit din partea juraților un cuțit special pentru ”prieteni”. Mai mult de atât, acesta a avut ocazia să discute cu chef Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Chiar el a mărturisit că nu se aștepta la o asemenea experiență. Jurații l-au încărcat pozitiv, iar la rândul său, Valentin Andrieș le-a dat acestora o stare extrem de bună, având în vedere optimismul pe care l-a afișat în ciuda greutăților trăite ani întregi.

ADVERTISEMENT

Iar acesta nu este singurul moment emoționant de la Chefi la Cuțite. Anterior, Andreea Lazăr a venit în platoul de la Antena 1 și i-a uimit atât pe jurați, cât și pe prezentatoarea show-ului, Gina Pistol, cu povestea sa de viață. Tânăra și-a pierdut soțul într-un accident teribil de circulație.

ADVERTISEMENT