News

Cine este Vasi Borcan, finalistul iUmor căruia Irena Boclincă i-a donat premiul

02.06.2019 | 13:13
Actrița din Republica Moldova, Irena Boclincă a donat premiul de 20.000 de euro unui alt concurent, Vasi Borcan Sursa foto: facebook.com

Actrița Irena Boclină, din Republica Moldova a fost desemnată câștigătoarea ,,iUmor”, difuzată la Antena 1. Actrița a uimit juriul și publicul când a ales să doneze premiul de 20.000 de euro unui alt concurent, ajuns și el în finala de sămbătă seara. Vasi Borcan este al patrulea finalist ,,iUmor”.

Cine este Vasi Borcan, finalistul ,,iUmor”

Irena Boclincă, câștigătoarea premiului de 20.000 de euro din cadrul emisiunii ,,iUmor” a impresionat jurații și publicul din fața televizoarelor cu numărul ei. Actrița de origine din Republica Moldova a ales să o parodieze pe Viorica Dăncilă, premierul României și numărul ei perfect a fost declarat câștigător. Pentru prima dată în această emisiune, actrița a ales să doneze toată suma de bani unui alt concurent care a ajuns și el în finală, Vasi Borcan.

„Vă mulţumesc foarte mult, pentru voturi, pentru mesaje. Să ştiţi că nu este uşor să vii într-un oraş şi să o iei de la zero, dar totuşi acest premiu o să meargă către cineva care, nu că ar avea mai mult nevoie decât mine, dar cu siguranţă îi va folosi… Vasi Borcan! Tot timpul am vrut să fac un act de caritate şi niciodată nu am avut posibilitatea, nu am avut bani ca să fac acest lucru“, a spus actrița în legătură cu decizia sa.

Vasi Borcan este cel de-al patrulea finalist ,,iUmor”, iar numărul său a surprins publicul prin autoironia cu care și-a tratat condiția. Din păcate, concurentul din Iași a fost imobilizat în scaun cu rotile încă de la vârsta de 12 ani după ce medicii l-au diagnosticat cu distrofii musculare. Finalistul a fost copleșit de gestul făcut de actrița din Republia Moldovași abia și-a stăpânit emoțiile. „Nu-mi imaginam nicio clipă că se va întâmpla asta, este o sumă destul de importantă şi puţini oameni ar face gestul acesta. Mă onorează foarte mult şi mă face şi pe mine să simt că am făcut ceva frumos în viaţă!“,  a declarat Vasi Borcan.

Momentul în care actrița, Irena Boclincă donează premiul unui alt concurent, Vasi Borcan
Este prima dată în istoria emisiunii ,,iUmor” când un câștigător alege să doneze premiul unui alt concurent. Irena Boclincă a ales să facă acest gest măreț pentru Vasi Borcan
Sursa foto: adevarul.ro

Cum au reacționat jurații ,,iUmor” după ce Irena Boclincă a donat banii

Ulterior, producătorii emisiunii au anunțat că toți cei trei finaliști: Irena, Varză și Adi Bobo au căzut de acord să doneze banii celui de-al patrulea concurent, Vasi Borcan. Gestul celor 3 finaliști i-a impresionat și pe jurații emisiunii. „Mi s-a părut un gest extrem, extrem, extrem de frumos!“, a spus Delia.

Totodată, actorul Mihai Bendeac a ținut să completeze. „Oricare dintre ei câştigă foarte greu 20.000 de euro, tocmai de asta, venind din partea unor oameni cărora nu le prisoseşte această sumă, este un gest…“.